Gadget rumors: HTC ar avea în lucru o tabletă şi un smartwatch Gadget rumors: HTC ar avea în lucru o tabletă şi un smartwatch
Producătorul taiwanez de echipamente de comunicaţii HTC se află în căutarea unei modalităţi de a-şi revigora afacerea. În acest sens, CEO-ul companiei Peter Chou... Gadget rumors: HTC ar avea în lucru o tabletă şi un smartwatch
SONY DSCProducătorul taiwanez de echipamente de comunicaţii HTC se află în căutarea unei modalităţi de a-şi revigora afacerea. În acest sens, CEO-ul companiei Peter Chou şi preşedintele HTC, Cher Wang, au lăsat să se înţeleagă faptul că firma taiwaneză, care are în portofoliu vedeta HTC One, ar avea în dezvoltare o tabletă şi un ceas inteligent.

De altfel, cei doi reprezentanţi ai companiei au precizat faptul că HTC a lucrat în urmă cu câţiva ani alături de Microsoft la dezvoltarea unui smartwatch, însă nu au dat detalii despre ce device era vorba. Gigantul american a lansat un astfel de cea intelligent prin 2004, proiect care a luat sfârşit în 2008.

HTC One max, noul gadget al familiei One

Aceştia nu au precizat însă momentul exact în care producătorul a avea o ceas gata de lansare, acest segment fiind încă în stadii incipiente în cadrul departamentelor de R&D ale companiei.

În ceea ce priveşte apariţia unei tablete sub brandul HTC, cei doi reprezentanţi au precizat faptul că în momentul în care îşi va face apariţia pe piaţa de profil, aceasta va fi un dispozitiv “drăguţ şi în afara tiparelor”.

Gadget Trends: HTC One Gold, ediție limitată – video

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.