CONCURS| Câștigă o invitație la filmul “Prințesa DIANA” CONCURS| Câștigă o invitație la filmul “Prințesa DIANA”
Știm ca îți dorești să vezi acest film și îți oferim o șansă. Tot ce trebuie să faci este simplu. Noi punem la bătaie o... CONCURS| Câștigă o invitație la filmul “Prințesa DIANA”

printesa diana filmȘtim ca îți dorești să vezi acest film și îți oferim o șansă. Tot ce trebuie să faci este simplu. Noi punem la bătaie o invitație de 2 persoane la filmul Prințesa Diana la Cinema City din Sun Plaza, iar tu trebuie să ne lași un comentariu (pe site) în care să ne spui cine interpretează rolul principal în această peliculă, să dai like paginii de Facebook Gadget&Trends (http://www.facebook.com/Gadget.Trends) și un share la concurs pentru a afla și prietenii tăi. Câștigătorul îl alegem vineri – 25 octombrie, la ora 10:00,  prin tragere la sorți, așa că rămâi cu ochii pe site.

Despre fim:

Rememorând ultimii ani din existenţa prinţesei, filmul prezintă felul în care Diana luptă pentru a-şi găsi fericirea, trecând peste scurtele momente de singurătate şi despresie. În ciuda celebrităţii şi a statutului social, Diana nu a neglijat niciodată acţiunile caritabile, câştigând astfel simpatia unei lumi întregi.

Regizorul Oliver Hirschbiegel a căutat să treacă dincolo de etichetele sociale şi datele  istorice, realizând un film despre Prinţesa Diana aşa cum nu a mai fost văzută până acum: cu toate trăirile, iubirile şi suferinţele ei.

„Prinţesa Diana” este distribuită de MediaPro Distribution şi a avut premiera pe 11 octombrie, în cinematografele din țară.

Invitaţia este valabilă la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti. Câştigătorul afişat pe site va contacta echipa Gadget & Trends Magazine și va primi confirmarea și inivitația doar dacă a respectat toate cerințele concursului.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.