Good Residence va lansa un ansamblu rezidential exclusivist in anul 2014. Complexul va avea aproximativ 20 de case noi si va fi amplasat pe...

good-residenceGood Residence va lansa un ansamblu rezidential exclusivist in anul 2014. Complexul va avea aproximativ 20 de case noi si va fi amplasat pe Strada Lahovari, din Balotesti, in apropiere de ansamblul rezidential Good Morning Residence. Noul ansamblu Good Residence, destinat oamenilor cu venituri ridicate.

Aici urmează să fie construite 20 de case Corbeanca, iar preturile vor fi in jurul sumei de 200.000 de euro. Locuintele vor fi mari si spatioase, urmand sa aiba 6 -7 camere. Intregul ansamblu va fi cu circuit inchis. De asemenea, paza acestuia va fi asigurata 24 de ore din 24.

Dezvoltatorii proiectului si-au propus sa vanda toate cele 20 de case care vor fi construite in maximum 12 luni de la finalizarea noului complex. Acestia promit ca, in prima faza, vor fi construite, si o cafenea si un parc, locuri perfecte de relaxare pentru locatari.

În cadrul proiectului Good Residence din Balotesti, se gasesc si caseau ale caror preturi variaza de la 74.900 de euro (modelul Orion, din Good Afternoon Residence), pana la 149.900, in cazul conacului Myra, din Good Morning Residence. Potrivit dezvoltatorilor, printre cele mai cautate locuinte este Luna 2, care se vinde pentru un pret standard de 81.900 de euro. Pentru anul viitor este estimat ca se vor construi 40 de case Luna 2, tocmai datorita cererii mari si a vanzarilor din ultimul an. Mai multe detalii, pe site-ul www.good-residence.ro!

  • Catalin

    26/07/2017 #1 Author

    Interesant articol, multumesc pentru informatie, sunt multe proiecte rezidentiale in desfasurare in ultimii ani.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.