Brandul românesc de modă Mathilde propune pentru sezonul de toamnă-iarnă 2013 o colecţie care readuce în prim-plan elementele „marcă-înregistrată” ale brandului: croiul original și...
Mathilde_ Cluj1Brandul românesc de modă Mathilde propune pentru sezonul de toamnă-iarnă 2013 o colecţie care readuce în prim-plan elementele „marcă-înregistrată” ale brandului: croiul original și combinațiile chic de texturi.

Vedetele noii colecţii capsulă pentru acest sezon sunt pardesiele și trench-urile. Astfdel, pentru sezonul rece, designerii Mathilde vă propun o varietate de trench-uri, cardigane, pelerine și pardesie. Croiurile parte peste parte, colțurile inegale, laturile asimetrice sau terminațiile tip franjuri se încadrează în nota generală de eleganță a creațiilor brandului.

Detaliile de brand awareness Mathilde precum florile cusute sau broderii realizate manual conferă personalitate fiecărei creații. Un trench poate fi o piesă extrem de admirată prin integrarea unor elemente aplicate pe o ținută cu o croială elegantă. Înclinarea către tehnica patchwork își face prezența și în colecția toamnă-iarnă aducând împreună texturi diferite, dar și imprimeuri complementare. Avantajele acestor suprapuneri sunt marea varietate de asortare și posibilitatea de a fi creativ în fiecare ținută – fie că este vorba de birou sau de o ieșire culturală.

Confortul și plăcerea de a purta Mathilde sunt oferite şi prin materialele de calitate, precum stofă, jerse, lână sau catifea, dar și prin atenția acordată detaliilor, respectiv buzunare aplicate fustelor și căptușeala meticulos finisată.

Așadar, creațiile Mathilde sunt și în anotimpul rece un pașaport către un look glamour și creativ, pliat pe tendințele și necesitățile urbane.

Produsele Mathilde sunt disponibile în magazinele din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 22), Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa (Vama Veche), Iaşi şi Timişoara, precum și în reţeaua partenerilor din Bârlad, Brăila, Călăraşi, Câmpulung Moldovenesc, Galaţi, Ploieşti, Oneşti, Rădăuţi, Târgu Jiu, Tecuci, Zalău, dar şi online, pe www.mathilde.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.