easyJet a aterizat la București cu bilete pentru Londra de la 35 euro easyJet a aterizat la București cu bilete pentru Londra de la 35 euro
Un avion al companiei aeriene low cost easyJet a aterizat, astăzi, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti cu o cursă de la Londra Gatwick. Reprezentanții companiei au... easyJet a aterizat la București cu bilete pentru Londra de la 35 euro

easyJet-3Un avion al companiei aeriene low cost easyJet a aterizat, astăzi, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti cu o cursă de la Londra Gatwick. Reprezentanții companiei au anunțat că easyJet va opera pe ruta Bucureşti – Londra Gatwick cu o aeronavă Airbus A319, cu o frecvenţă de patru curse săptămânale la tarife începând de la 35,12 euro/zbor, cu toate taxele incluse. 

Primul zbor către capitala României a fost primit cu un botez specific, iar aeronava a trecut printr-un arc de apă, ulterior pasagerii fiind întâmpinați chiar de CEO-ul aeroportului, Liviu Radu. easyJet va opera zboruri către Londra de la un preț de 35,12 euro, iar reprezentanții companiei speră ca numărul românilor care vizitează capitala Marii Britanii să crească, cel puțin în city break-uri.

“Suntem încântați că adăugăm o nouă rută în portofoliul nostru. România devine a 34-a ţară din portofoliul de peste 630 de destinaţii de agrement şi de afaceri, deservite de peste 130 de aeroporturi din Europa. Garantăm călătorilor că zborul între cele două capitale europene va fi simplu și  … ieftin”, a spus Hugh Atken, managerul comercial al easyJet, la sosirea pe aeroportul Henri Coandă.

easyJet se așteapă să transporte circa 40.000 – 50.000 de pasageri în primul an de operare pe ruta București – Londra. De pe Otopeni mai operează, în prezent, și companiile low-cost Wizz Air şi Blue Air.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.