Early Mornings este numele sugestiv al colecției semnate de Andreea Tincu & Sense pentru sezonul primăvară- vară 2014. Linia pieselor vestimentare nu se îndepărtează...
moda-2Early Mornings este numele sugestiv al colecției semnate de Andreea Tincu & Sense pentru sezonul primăvară- vară 2014.

Linia pieselor vestimentare nu se îndepărtează de minimalismul devenit o constantă a colecţiilor Andreea Tincu&Sense, insă de această dată abordarea este una cu totul specială, asocierea de suprafeţe textile diferite şi tehnica îmbinării acestora, conturând o adevărată demonstraţie de măiestrie şi creativitate.

Structurile tricotate diafan de tip devore technique și efectul translucid  dat de straturile de organza  de mătase suprapusă sunt doar cateva dintre elementele care imprima colectie un aer aparte si care confera noi sensuri si intelesuri visului modei.

Silueta transpare fără ostentaţie, într-un joc extrem de senzual marcat de alternanţa opac-transparent, lăsând loc imaginaţiei şi descoperirii.

Jacquard-urile, patchwork-ul de fâşii, suprapunerile de benzi transparente, grafica cu cercuri din organza, plisările ingenioase pe ţesături transparente conferă preţiozitate fiecărei piese vestimentare în parte şi aduc în prim-plan arta lui Paul Klee, una dintre sursele de inspiraţie ale Andreei Tincu pentru această colecţie.

Trecerea de la nuanțe închise de negru la griuri colorate și  tonuri neutre  de piersică pudrată amestecate cu accente de roșu se armonizează cu jocul de linii din structurile tricotate.

Materialele colecției Early Mornings sunt naturale, mătasea fiind fibra principală atît în țesăturile cu aspect de in cît și în organza, voal sau chantung, toate fiind posibile mulțumită tehnologiei Stoll.

,,Când am creat această colecție m-am gândit la o dimineață devreme de vară,  în care întunericul este treptat înlocuit cu gradări fine de culoare, pasaje  delicate care oscilează între nuanțe  închise spre deschis.  Văd rasaritul asemeni unor picturi semnate de Paul Klee, un adevarat magician în jocul cu transparențe “  – declara designerul Andreea Tincu.

Încăltaminte- Angela Vasiliu pentru Papucei ,  www.papucei.ro

Make-up artist-  Nicoleta Timus for Make-up For Ever by KB Agency

Hair styling – Laurent Tourette

  www.andreeatincu.com

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.