Windows 8.1, disponibil la precomandă în oferta evoMAG Windows 8.1, disponibil la precomandă în oferta evoMAG
Noua versiune a sistemului de operare creat de Microsoft este disponibilă la precomandă pe site-ul evoMAG.ro, la un preţ ce porneşte de la 399... Windows 8.1, disponibil la precomandă în oferta evoMAG
Windows 8.1 in oferta evoMAGNoua versiune a sistemului de operare creat de Microsoft este disponibilă la precomandă pe site-ul evoMAG.ro, la un preţ ce porneşte de la 399 de lei.

Potrivit oficialilor evoMAG, cei care folosesc deja Windows 8 pot descărca gratuit din Windows Store noua versiune a sistemului de operare.

Windows 8.1 vine cu o serie de noutăţi faţă de versiunea anterioară. Acum puteţi pune în paralel până la trei aplicaţii pe un singur ecran, vă puteţi personaliza ecranul de Start cu ştirile favorite, aplicaţiile şi reţelele de socializare preferate. În plus, faţă de aplicaţiile deja instalate pentru e-mail, agenda de contacte, fotografii şi editare video, puteţi descărca mii de aplicaţii din Windows Store.

Noul sistem de operare este mai uşor de utilizat – din ecranul de Start, printr-un simplu click, puteţi ajunge la desktop-ul pe care-l cunoaşteti, din Windows, şi cu care aţi fost obişnuiţi să lucraţi.

Windows 8.1 porneşte mai repede, alternează între aplicaţii mai rapid şi utilizează energia mai eficient decât ediţiile anterioare de Windows, inclusiv Windows 7.

Noua versiune a sistemului de operare oferă acces la Internet Explorer 11. Browser-ul permite timpi de încărcare mai mici, o experienţă pe ecran complet care include navigarea alăturată prin site-uri şi informaţii în timp real furnizate în ecranul Start.

Windows 8.1 este disponibil atât pentru desktopuri, cât şi pentru laptopuri, ultrabookuri şi tablete.

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online  are, în acest moment, disponibile la vânzare un număr de peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală şi produse destinate nou născuţilor. evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 11 milioane de euro şi este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.