Sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Eaton Ellipse PRO, produsă de Eaton, companie specializată în managementul energiei, a fost principala sursă de protecție a echipamentelor...
Eaton 5P (3)Sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Eaton Ellipse PRO, produsă de Eaton, companie specializată în managementul energiei, a fost principala sursă de protecție a echipamentelor folosite în cadrul Dreamhack București, unul dintre cele mai importante evenimente de gaming ale anului. Totodată, sursa de alimentare, proiectată special pentru protejarea stațiilor de lucru și serverelor de mici dimensiuni ce susțin aplicații critice, va fi folosită în cadrul Campionatului Mondial de Sport Electronic, care se va desfășura în Capitală la Sala Polivalentă în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie.

“UPS-urile Eaton Ellipse PRO au fost un real suport pentru ediția din acest an a DreamHack. Având în vedere amploarea evenimentului, UPS-urile au susținut sute de computere puternice folosite de participanți, dovedindu-și din plin utilitatea”, a declarat Silviu Stroie, CEO al ComputerGames.ro, organizatorul DreamHack.

UPS-urile Eaton Ellipse PRO asigură o protecție eficientă împotriva pierderilor de date și a defectării echipamentelor, pentru utilizatori de la managerii IT la utilizatorii casnici cu produse IT de valoare. Sunt disponibile în patru versiuni: 650VA, 850VA, 1200VA și 1600VA.

Andrei Baceanu

Ellipse PRO asigură continuitatea funcționării echipamentelor protejate, acest lucru fiind dovedit cu succes în cadrul DreamHack, cel mai mare eveniment de sporturi electronice al anului din România. Cu ajutorul UPS-urilor Eaton Ellipse PRO participanții la DreamHack s-au putut bucura de competiție, fiind protejați de întreruperea jocurilor ce putea fi cauzată de căderi de tensiune”

Andrei Băceanu, IT Channel Manager – Power Quality Department, Eaton

UPS-urile Eaton Ellipse PRO folosesc tehnologia line-interactive, cu reglarea automată a tensiunii (AVR Automatic Voltage Regulation – prin amplificarea sau atenuarea acesteia) ce asigură o tensiune constantă la ieșire, deși la intrare ea variază pe o gamă largă de valori de la 150V la 285V. Caracteristica integrată de reducere automată a supratensiunilor asigură protecție completă împotriva supratensiunilor de origine atmosferică ce sunt cauzate de lovituri ale fulgerelor din apropierea echipamentelor și include un indicator ce confirmă dacă protecția este activă. De asemenea, UPS-urile oferă protecție la supratensiuni și pentru linia de date, incluzând aici conexiuni de bandă largă (Broadband) și Ethernet.

Pentru a asigura o montare cât mai convenabilă și mai simplă, dispozitivele din gama Ellipse PRO pot fi folosite fie în poziție orizontală (ex. stand pentru monitor), fie verticală. Funcția EcoControl oprește automat alimentarea echipamentelor periferice precum imprimante sau hard-uri externe atunci când dispozitivului principal – de obicei un calculator – este oprit. Pentru UPS-urile Eaton Ellipse PRO este estimată o economie a energiei de până la 15% pentru modelele de 650VA și 800VA și de până la 20% la modelele de 1200VA și 1600VA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.