Lanţul de farmacii DONA, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, anunţă continuarea programului Bursele de Excelenţă adresat studenţilor...
farmacia donaLanţul de farmacii DONA, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, anunţă continuarea programului Bursele de Excelenţă adresat studenţilor din anul 5 de la Facultatea de Farmacie din Bucureşti.

Astfel, timp de două săptămâni, în perioada 4-15 noiembrie, studenţii vor fi integraţi într-un program de învăţare practică în farmacii. Dintre aceştia, cei mai buni vor fi selectaţi şi  vor primi o ofertă fermă de angajare în lanţul de farmacii DONA.

“Urmărim să atragem în companie tineri cu potenţial, bine pregătiţi din punct de vedere al cunoştinţelor teoretice, dar şi entuziaşti, curioşi şi dornici să înveţe. Pentru energia lor oferim la schimb o echipă de profesionişti cu multă experienţă, sprijin financiar şi înţelegere pentru condiţia lor de studenţi în an terminal. Finalizarea studiilor este prioritară, dar şi practica este importantă, cu atât mai mult cu cât urmează să intre în scurt timp în piaţa muncii”, a declarat Iuliana Morlova, director resurse umane în cadrul DONA.

Înscrierea în program se face în baza unei scurte aplicaţii care include exprimarea motivaţiei de a urma profesia de farmacist. Toţi cei interesaţi de detalii pot scrie un mesaj la recrutare@farmaciiledona.ro.

Studenţii care răspund profilului dorit vor fi incluşi într-un program educaţional care prevede instruire din partea unor farmacişti cu experienţă pe parcursul unei perioade de două săptămâni de educaţie practică. Cei mai buni tineri vor fi angajaţi de Farmaciile DONA după absolvirea Facultăţii de Farmacie. În plus, aceştia vor beneficia de un amplu program de pregătire, plan de dezvoltare a carierei pe termen mediu şi lung, concediu plătit pentru pregătirea şi susţinerea examenului de licenţă şi posibilitatea de a accesa în câţiva ani poziţii de management în cadrul companiei.

Programul este aflat la a doua ediţie. Ediţia de primăvară-vară 2013 a integrat peste 70 de studenţi la Farmacie din toată ţara în programe de învăţare practică. Programul va continua pe parcursul anului 2014 şi se va adresa tuturor centrelor universitare mari.

“Facultatea ne pregăteşte din punct de vedere al cunoştinţelor teoretice, însă provocările meseriei le experimentăm doar în practică. De aceea, ca farmacist la început de drum, am avut nevoie de îndrumători cu experienţă care să mă ajute să îmi respect sarcinile şi totdată să gestionez corect relaţia cu pacienţii”, a declarat Teodora Lucan, finalist al primei ediţii Bursele de Excelenţă, în prezent farmacist începător DONA.

Programul Bursele de Excelenţă face parte dintr-un amplu program de consolidare organizaţională, care încurajează un nou spirit bazat pe performanţă si profesionalism, prin care li se oferă tinerilor şansa de afirmare.

Farmaciile DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală.

Compania are peste 1.500 de angajaţi, numără peste 220 de farmacii şi deserveşte lunar mai mult de 1 milion de pacienţi din toată ţara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.