Sharp a fost întotdeauna la curent cu cele mai recente tendinţe şi soluţii tehnologice. Compania şi-a îmbogăţit recent portofoliul de produse audio cu un...

Sharp_1_audiosetSharp a fost întotdeauna la curent cu cele mai recente tendinţe şi soluţii tehnologice. Compania şi-a îmbogăţit recent portofoliul de produse audio cu un nou sistem de difuzoare cu Bluetooth, ce prezintă un design deosebit de interesant. Forma dispozitivului, desprinsă din era spaţială, este completată de un sunet distinct, produs atunci când difuzoarele sunt separate. Acesta va fi, cu siguranţă, recunoscut şi apreciat de toţi fanii Star Wars şi ai lui Darth Vader.

Noul sistem de difuzoare cu Bluetooth GX-BT7 reprezintă soluţia perfectă pentru dispozitive mobile – tablete, dispozitive smartphone sau laptopuri. Puteţi uita de cablurile veşnic încurcate, deoarece Bluetooth îi permite sistemului de difuzoare să redea muzică în modul wireless. Setul este practic compatibil cu toate sistemele multimedia, prin urmare, sincronizarea cu alte dispozitive nu ar trebui să fie dificilă.

O soluţie interesantă utilizată pentru noul sistem de difuzoare de la Sharp este tehnologia NFC. Datorită etichetelor NFC furnizate împreună cu setul, nu va trebui să petreceţi ore în şir pentru sincronizarea sistemului. Etichetele NFC trebuie să fie ataşate oriunde în încăpere, la o distanţă de 10 metri faţă de difuzor. De aceea, nu mai este nevoie să apropiaţi dispozitivul pentru a-l conecta la sursa de semnal, aşa cum se întâmplă în cazul multor alte dispozitive disponibile pe piaţă. Aşezaţi pur şi simplu dispozitivul smartphone sau tableta lângă cea mai apropiată etichetă.

Sistemul de difuzoare cu Bluetooth GX-BT7 este, de asemenea, compatibil cu protocoalele Android Open Accessory. Atunci când este conectat prin USB la dispozitivul cu sistem Android, poate funcţiona în manieră tradiţională. Utilizarea site-urilor, precum YouTube, vizionarea filmelor, jucarea jocurilor sau ascultarea muzicii online nu sunt limitate tehnic în niciun fel, deoarece sistemul de difuzoare este nu numai compatibil cu formatele MP3 şi WMA, ci converteşte, de asemenea, semnalul digital în PCM.

GX-BT7 este, de asemenea, compatibil cu toate dispozitivele Apple (până la versiunea iPhone 4S) şi dispozitivele de stocare USB standard. Atunci când sunt conectate la noul sistem audio Sharp, toate aceste dispozitive se încarcă simultan.

Noul sistem de difuzoare de la Sharp prezintă un design unic. Forma cilindrică şi stilul dispozitivului au fost proiectate ţinând cont de cele mai recente tendinţe. Este decorat cu diode LED care pulsează în ritmul muzicii. Dispozitivul prezintă, de asemenea, un mecanism acţionat electric, care separă difuzoarele, producând un sunet original. Acesta completează designul desprins din era spaţială al sistemului GX-BT7 şi va fi, cu siguranţă, apreciat de toţi fanii Star Wars.

Forţa fie cu tine!

Caracteristici cheie ale sistemului GX -BT7

  • Sistem de difuzoare wireless cu Bluetooth

  • Compatibilitate totală cu dispozitivele Apple prin IAP şi portul USB

  • Mecanism mobil cu sunet original

  • Iluminare de fundal albastră cu LED, sincronizată cu ritmul sunetului

  • Putere de ieşire totală de 20 W

  • Un stand iPad şi două etichete NFC incluse

  • Consum energetic scăzut – doar 0,4 waţi în modul Standby

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.