Gigantul din Cupertino a trimis oficial invitaţiile pentru evenimentul pe care îl va găzdui în data de 22 octombrie, punând capăt săptămânilor întregi de...
APPLE-EVENTGigantul din Cupertino a trimis oficial invitaţiile pentru evenimentul pe care îl va găzdui în data de 22 octombrie, punând capăt săptămânilor întregi de speculaţii prinvind următoarele lansări ale Apple.

În cadrul evenimentului care va avea loc la Yerba Buena Center for the Arts Theater din San Francisco, începând cu ora 10 a.m., sunt aşteptate cele mai noi modele iPad şi iPad Mini. Presa internaţională de profil specula asupra faptului că a cincea generaţie de iPad ar putea beneficia de o schimbare de design – mai uşoară, mai subţire – dar şi de soft, urmând să aibă procesoare mai bune, de 64 de biţi, la fel ca noul iPhone 5S.

Cel mai recent eveniment al Apple s-a desfăşurat în luna septembrie, eveniment în cadrul căruia compania a lansat modelele iPhone 5S şi 5C, puse în vanzare o săptămână mai târziu.

De asemenea, în cadrul evenimentului de pe 22 octombrie se aşteaptă ca Apple să actualizeze unele dintre Mac-urile sale, în special MacBook Pro şi  să prezinte informaţii concrete despre sistemul de operare OS X Mavericks, care a fost prezentat pentru prima oară în luna iunie şi a fost finalizat la începutul lui octombrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.