Wizz Air, cel mai mare grup aerian low-cost din Europa Centrală şi de Est lansează o ofertă specială pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Astfel,...
Wizz AirWizz Air, cel mai mare grup aerian low-cost din Europa Centrală şi de Est lansează o ofertă specială pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Astfel, pentru toate rezervările făcute până la miezul nopţii în data de 15 octombrie,  pentru călătorii în perioada 1 noiembrie – 31 martie 2014, turiştii vor beneficia de un discount total la transportul echipamentului de schi.

Travel trends: calendarul tirolez pentru sezonul de schi 2013/2014

“Suntem încântaţi să anunţăm această ofertă specială pentru clienţii care preferă sporturile de iarnă. Fie că vor călători spre pârtiile de lângă Barcelona, Milano, Geneva sau Oslo, întreg echipamentul sportiv va fi transportat gratuit. 

skiTot ce trebuie să facă este să ataşeze ceva roz la geanta echipamentului (o panglică sau chiar o şosetă) care să poată fi uşor de reperat de către personalul Wizz Air în momentul în care echipamentul este predat la aeroport. Trebuie să intraţi pe wizzair.com şi să vă bucuraţi de tarifele accesibile şi de promoţia specială pentru skiuri din această iarnă”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Travel trends: schior împătimit sau first timer? Cum să fii în siguranţă pe pârtie

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 290 de rute facând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări. 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.