Toujours a la francaise: Rucsandra Hurezeanu Toujours a la francaise: Rucsandra Hurezeanu
Se bate de la egal la egal cu branduri cu tradiţie precum Avene, L’Oreal sau Garnier într-o industrie care se reinventează permanent. De şapte... Toujours a la francaise: Rucsandra Hurezeanu
rucsandra hurezeanuSe bate de la egal la egal cu branduri cu tradiţie precum Avene, L’Oreal sau Garnier într-o industrie care se reinventează permanent. De şapte ani, Rucsandra Hurezeanu, fondator Ivatherm, reuşeşte să se menţină mereu cu un pas înaintea competitorilor săi prin inovaţie şi perfecţionarea constantă a portofoliului de produse.

“Astăzi cred că liderii adevăraţi sunt oameni buni. Ei tratează oamenii cu atenţie şi compasiune”, este o concluzie inevitabilă la care ajunge Rucsandra privind înapoi la parcursul său profesional.

Finalizarea studiilor în cadrul Facultăţii de Medicină au adus-o pe aceasta mai aproape de business-ul farmaceutic al familiei, o experienţă utilă pentru dezvoltarea ulterioară.

“Deschiderea extraordinară de după 1990 şi posibilităţile noi de carieră m-au făcut să-mi doresc această schimbare. De altfel, medicii lucrează mult în industria farmaceutică, a devenit o opţiune firească de carieră atât în România, cât şi în alte ţări. Neavând nici o experienţă anterioară de business am început să lucrez ca reprezentant medical, deci în vânzări, în compania mamei mele”

Rucsandra Hurezeanu, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România

Citiţi pe larg povestea fondatoarei brandului de dermato-cosmetice Ivatherm pe akcees.com.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.