UniCredit Ţiriac Bank a acordat un credit de investiţii în valoare de 30 milioane euro fondului de investiţii NEPI, pentru refinanţarea clădirii de birouri...
LakeviewUniCredit Ţiriac Bank a acordat un credit de investiţii în valoare de 30 milioane euro fondului de investiţii NEPI, pentru refinanţarea clădirii de birouri Lakeview. Finanţarea are o maturitate de 5 ani.

UniCredit Ţiriac Bank are o abordare prudentă, dar activă pentru finanţarea sectorului Real-Estate, care se încadrează în strategia globală de creditare a băncii, cu focus pe proiectele de calitate şi companiile cu un istoric şi comportament de plată bune. Pe acest segment, banca a primit numeroase distincţii de-a lungul ultimilor ani, cel mai recent fiind premiul Bank of the Year – 2012 la SEE Real Estate Awards, acordat de Europa Property.

Clădirea de birouri Lakeview a fost finalizată în 2010 şi cumpărată de NEPI la începutul anului 2013. Localizată pe Bulevardul Barbu Văcărescu, Lakeview are o suprafaţă închiriabilă de peste 25.000 mp, cu un grad de ocupare de 100%. Printre chiriaşii clădirii se află PricewaterhouseCoopers, Huawei, Colgate-Palmolive, Royal Bank of Scotland.

UniCredit Ţiriac Bank are o colaborare tradiţională fructuoasă cu NEPI, banca finanţând mai multe proiecte pentru fondul de investiţii printre care  Pitesti Retail Park şi facilităţi logistice în Otopeni şi Râşnov.

New Europe Property Investments plc (NEPI) este o societate de investiţii şi dezvoltare imobiliara listată pe piaţa principală a Bursei de Valori din Johannesburg (JSE), pe Piaţa de Investiţii Alternative (AIM) a Bursei de Valori din Londra (LSE) şi pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB)

NEPI deţine un portofoliu extins de proprietăţi variate din retail, birouri şi logistică, iar de curând a achiziţionat şi un centru comercial în Slovacia. NEPI urmăreşte extinderea portofoliului său de proprietăţi atât în România, cât şi în alte ţări din centrul şi estul Europei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.