Honda a anunţat, în cadrul SAB & A 2013, faza finală de dezvoltare a unui nou dealer Honda operat independent – Honda Nord – marca fiind...
Honda CR-VHonda a anunţat, în cadrul SAB & A 2013, faza finală de dezvoltare a unui nou dealer Honda operat independent – Honda Nord – marca fiind prezentă acum şi în zona de nord a capitalei (Pipera), pentru a fi mai aproape de clienţii săi, dar şi pentru o mai bună acoperire în ceea ce priveşte vizibilitatea faţă de clienţii noi.

Operaţional din luna noiembrie, noul dealer aduce o experienţă de 20 de ani în domeniul auto şi va comercializa la noul showroom în exclusivitate automobile şi motociclete Honda, piese de schimb şi accesorii. De asemenea, va asigura servicii de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP.

Până în 2016, noul dealer Honda Nord îşi propune să comercializeze 600 de automobile şi 200 de motociclete Honda, ponderea cea mai importantă având-o modelele CR-V şi Civic pentru automobile şi gama NC700/750 şi CB500 pentru moto.

Tot din octombrie Honda oferă, prin reţeaua de dealeri autorizaţi, garanţie de 5 ani sau 160.000 de km. Garanţia este valabilă pentru toate maşinile noi comercializate de Honda Trading România începând cu 1 Octombrie 2013. O extindere de garanţie de până la 24 luni va fi disponibilă contra cost şi pentru automobilele Honda rulate.

Honda Trading România estimează pentru 2013 un volum de vânzări de 600 unităţi, cu o pondere importantă a modelelor CR-V şi Civic. În prima partea a anului 2014, compania va lansa şi modelul Civic Tourer.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.