Sameday Courier, prima companie românească specializată pe livrări în aceeaşi zi, atât în ţară, cât şi în străinătate, a livrat peste 1.500 de comenzi...
food deliverySameday Courier, prima companie românească specializată pe livrări în aceeaşi zi, atât în ţară, cât şi în străinătate, a livrat peste 1.500 de comenzi în București în primele trei luni de la lansarea diviziei de food delivery.

Astfel, compania de curierat, prima de acest gen care are o divizie de food delivery, şi-a depăşit cu 50% targetul stabilit iniţial pentru această perioadă.

Oficialii Sameday au precizat faptul că intenţionează extinderea serviciului de food delivery la nivel național începând cu anul viitor. Primele orașe vizate sunt Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța. Astfel, Sameday Courier estimează că noua divizie va genera 10% din cifra de afaceri în 2014.

Până la sfârşitul acestui an, Sameday Courier estimează că va primi aproximativ 50 de solicitări pe zi pentru noul serviciu, iar pe masură ce portofoliul de restaurante partenere va fi extins, ritmul de creştere a numărului de comenzi va fi mult mai rapid. Divizia de food delivery a fost lansată în a doua jumătate a lunii iunie în Bucureşti și a debutat în parteneriat cu braseriile Don Cafe.

„Piaţa de food delivery oferă importante oportunităţi de business, existând un număr considerabil de comenzi potenţiale cu timp de livrare extrem de redus, livrarea extrem de rapidă fiind zona de expertiză a Sameday Courier. Provocarea majoră pentru noul tip de servicii este tocmai livrarea rapidă la destinatar, iar curierii noştri au reuşit să obţină un timp mediu de livrare din momentul comenzii de până la 30 de minute. Din punct de vedere operaţional, pentru Sameday Courier, acest timp de livrare reprezintă un obiectiv realizabil şi sustenabil”, a declarat Lucian Baltaru, General Performance Manager la Sameday Courier.  Lucian Baltaru_foto 2

În prezent, serviciul este disponibil non-stop în nordul Capitalei și în zonele rezidențiale din afara orașului. Până la finalul anului, oferta va fi extinsă și în alte zone ale Bucureștiului. La orele prânzului, cele mai multe livrări sunt efectuate în zonele office, iar seara în cartierele rezidenţiale, livrarea fiind gratuită pentru comenzi de peste 50 lei.

Cea mai mare comandă preluată de Sameday Courier prin divizia de food delivery a fost pentru o petrecere cu aproximativ 25 de persoane în Corbeanca, unde compania a livrat de la aperitive, până la desert. O altă livrare tailor-made oferită de Sameday Courier a fost un tort surpriză, cu lumânările aprinse, adus de curier în cadrul unei petreceri aniversare.

Sameday Courier este prima companie de curierat autohtonă care are o divizie de food delivery, lansată în luna iulie a acestui an. Compania este furnizor de servicii de curierat pe unele dintre cele mai dinamice nișe de business din România. Fondată în anul 2007, compania oferă servicii caracterizate prin flexibilitate și adaptarea la nevoile punctuale și specifice ale clienților,  precum cele de tip „tailor-made”. În zona medicală, Sameday Courier a livrat în 2012 peste 40 de tone de medicamente. În domeniul financiar, compania oferă cele mai sigure livrări pentru plicuri și documente bancare prin intermediul serviciilor dedicate. Pentru sectorul de e-commerce, Sameday Courier oferă livrări în aceeași zi pentru unele dintre cele mai importante magazine online autohtone, cum ar fi PC Garage. De asemenea, Sameday Courier  oferă servicii personalizate mai multor companii din domeniul media&advertising.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.