Honda a anunţat, azi, în cadrul Salonului Auto București (SAB) 2013 noul model CR-V Diesel 1.6 i-DTEC, cu un consum mixt de 4.5 litri/100km,...
Honda_CR-VHonda a anunţat, azi, în cadrul Salonului Auto București (SAB) 2013 noul model CR-V Diesel 1.6 i-DTEC, cu un consum mixt de 4.5 litri/100km, disponibil în România din luna octombrie.

Unul dintre cele mai populare modele Honda în România, CR-V, este disponibil din octombrie cu noua motorizare diesel 1.6 i-DTEC – prima din seria de noi propulsoare Earth Dreams, ce livrează o putere de 120 CP şi un cuplu de 300Nm. Noul CR-V cu tracţiune faţă are un consum mixt de doar 4.5 litri/100km şi emisii de CO2 de doar 119 g/km, aducând alături de avantajele tradiţionale Honda CR-V: spaţiu, confort, calitate, flexibilitate şi cel mai mic consum pentru model.

Noul CR-V 1.6 i-DTEC se adresează familiilor care îşi doresc o maşină cu aspect de SUV, dar preocupaţi în egală măsură de consum şi de costurile de întreţinere şi celor care doresc să treacă de la o maşină compactă sau de clasă medie la una cu un volum interior superior şi o capacitate a portbagajului mărită.

CR-V este unul dintre cel mai bine vândute SUV-uri din lume, fiind comercializat în peste 160 de ţări. Mai mult de cinci milioane de unităţi CR-V au fost vândute pe întregul mapamond de la lansarea sa în anul 1995. Noul CR-V s-a bucurat de succes şi în România, Honda Trading România comercializând 220 de unităţi din cea de-a patra generaţie de la lansarea sa de anul trecut.

Pentru 2014, Honda Trading România îşi doreşte comercializarea unui volum de 320 de unităţi, noul CR-V 1.6 având o pondere semnificativă în această creştere. Honda CR-V Diesel 1.6 i-DTEC este disponibil în România de la 21,690 EURO fără TVA, pentru echiparea Confort.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.