Startup-ul românesc Gameleon, câștigător în Silicon Valley! Startup-ul românesc Gameleon, câștigător în Silicon Valley!
În luna iunie, Gameleon, a fost selectat de juriul Intel Business Challenge Europe, alături de alte patru companii, să participe la finala ce urma să... Startup-ul românesc Gameleon, câștigător în Silicon Valley!
gameleonÎn luna iunie, Gameleon, a fost selectat de juriul Intel Business Challenge Europe, alături de alte patru companii, să participe la finala ce urma să aibă loc în octombrie, în Berkley, California. Iar startup-ul fondat de Victor Popescu și Vlad Alexandru Radu, o platformă web care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și crea propriu browser de jocuri fără a avea vreun fel de experiență în programare, a câștigat, ieri, la Intel Global Challenge, 2 premii: “Best Pitch” + “1st prize for Internet, Mobile and Software Computing”! 

18.000 de echipe din 60 de țări au aplicat la Intel Global Challenge și au fost “filtrate” în ultimele luni pentru ca în finală să rămână cei mai buni.

Pe scurt despre Victor Popescu, Vlad Alexandru Radu și Gameleon:

  • Victor a avut primul pitch în fața unui juriu internațional la 16 ani și a câștigat locul trei într-un concurs.
  • Pasionat de tehnologie, inventiv și cu un simț ascuțit pentru afaceri, Victor Popescu a intrat în antreprenoriat la 18 ani.
  • Unul din proiectele în care a găsit cele mai multe provocări a fost reprezentat de realizarea unei soluții de call center pentru ProTV.
  • Vlad este storyteller-ul, este cel care face mecanica de joc.
  • Platforma de gaming fondată de Victor (dezvoltatorul BugTopia, un joc masiv multiplayer online care se desfășoară în Harendar, o lume de insecte sensibile), s-a aflat, anul acesta, printre developerii prezenţi la Comic Con şi a învăţat fanii jocurilor cum să-şi creeze propriile jocuri în câteva ore.
  • Gameleon este primul startup românesc invitat în cadrul incubatorului de afaceri al producătorului american Mozilla, cel care produce browserul Firefox.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.