Air France lansează, în perioada 8 – 22 Octombrie 2013, campania de reduceri de toamnă și anunță prețuri cu până la 30% mai mici. Astfel,...
Air FranceAir France lansează, în perioada 8 – 22 Octombrie 2013, campania de reduceri de toamnă și anunță prețuri cu până la 30% mai mici. Astfel, biletele de avion spre America de Nord vor avea prețuri începând de la 539 euro, spre Asia de la 579 euro, spre Caraibe de la 699 euro și spre America de Sud de la 689 euro.

Mai mult, cu ocazia aniversării a 80 de ani de Air France, toți clienții companiei care își vor face rezervări pe website-ul www.airfrance.ro, vor beneficia de vouchere de reducere în valoare de 80 de euro (30 de euro pentru zborurile europene și 50 de euro pentru zborurile lung curier). Perioada de călătorie a acestor bilete este Octombrie 2013 – Martie 2014.

Vezi si: Air France aniversează, astăzi, 80 de ani de existență

Prețurile promoționale sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platforma online www.airfrance.ro cât și la agențiile de voiaj și tour operatorii autorizati.

Din dorința de a ne fideliza clienții și de a le oferi servicii excelente la prețuri competitive, AIR FRANCE KLM lansează de două ori pe an promoții cu reduceri semnificative. Astfel, până pe 22 Octombrie clienții  noștri vor avea ocazia să își rezerve bilete pentru următoarea vacanță, la prețuri avantajoase. În această promoție sunt incluse destinații extrem de interesante din America, Asia și zona Caraibelor, iar perioada de călătorie este până la sfârșitul lunii Martie 2014.”

Nicoleta Vișan, Marketing Manager AIR FRANCE KLM Romania

Air France, împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franţa, cât şi în restul Europei şi în întreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.