Am vorbit săptămâna trecută despre tabletele care nu trebuie să lipsească din geanta de student, despre cele mai hot smartphone-uri cu care poţi ţine...
students watching tvAm vorbit săptămâna trecută despre tabletele care nu trebuie să lipsească din geanta de student, despre cele mai hot smartphone-uri cu care poţi ţine legătura cu cei dragi, despre laptopuri care te ajută să îţi organizezi mai bine cursurile şi nu în ultimul rând, despre electrocasnicele atât de folositoare fie că stai într-o cameră de cămin, în chirie cu prietenii sau în propriul apartament.

Dar viaţa de student nu trebuie să fie doar work and no fun. Aşa că e timpul să ne mai şi distrăm, pentru că între atâtea cursuri şi vizite la bibliotecă, o pauză este întotdeauna binemeritată. Lucru luat în considerare de producătorii şi distribuitorii de electronice. De exemplu, Epson, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de procesare a imaginii din lume, şi-a extins în această toamnă portofoliul de produse noi device-uri pe segmentul de home cinema dar şi pe cel de proiectoare destinate segmentului de business. “În toate ţările din regiune se poate observa o tendinţă crescătoare în ceea ce priveşte vânzarea de imprimante şi de video proiectoare. Această evoluţie pozitivă se datorează disponibilităţii de a investi în aceste categorii de produse în perioada premergătoare reînceperii activităţii educaţionale”, ne-a spus Simona Decuseară, National Sales&Marketing Manager Epson România.

Echipa Gadget&Trends Magazine vă prezintă câteva dintre cele mai hot gadgeturi pentru timp liber.

Epson-EH-TW61001.Epson EH TW-6100W, un videoproiector care asigură un raport de contrast de 40.000:1 şi care datorită tehnologiei 3LCD oferă imagini de o calitate excelentă. Luminozitatea albă şi color la fel de ridicate, de până la 2.300 de lumeni, garantează posibilitatea de a viziona conţinutul şi pe timpul zilei, fără să fie nevoie de întunecarea încăperii. Preţul acestui proiector este de 1.249.17 euro.

Punct forte: tehnologie de ultimă generaţie

                                                                                                                                                   epson

2.Epson EH-TW490, un video proiector HD Ready (720p), singurul model din clasa sa cu corecţie trapez atât pe  verticală, cât şi pe orizontală, de până la 30 de grade şi cu o garanţie a lămpii de trei ani sau 2.000 de ore.

Preţul acestui home cinema este de 449 de euro.

Punct forte: proiector home cinema portabil

logitech_G6023.Logitech G602 Wireless Gaming Mouse oferă  250 de ore de joc non-stop fără lag și precizia tehnologiei exclusive Delta Zero, regăsită la întreaga gamă G. dispune de o constituție durabilă cu switch-uri mecanice evaluate la o durată de viață de 20 milioane de click-uri. Şi datorită celor 11 butoane programabile, poți aloca acțiunile preferate butoanelor dorite, folosind Logitech Gaming Software. Logitech G602 Wireless Gaming Mouse este disponibil la un preț recomandat de 79,99 euro.

Puncte forte: fără fire, fără interferențe, conexiunea fără lag a mouse-ului și autonomia fără precedent a bateriei

4. Monitorul AOC myUltraSpeed (g2460Pqu), cu funcţii special concepute pentru gameri (timpul de răspuns ultra rapid de 1ms, rata de refresh de 144 Hz), e un monitor „for work and play”. g2460Pqu_front_game_design

În plus, modelul dispune de port USB fast charge, cu ajutorul căruia utilizatorii își pot încărca telefonul mobil. Funcția este utilă și pentru economisirea de spațiu pe birou. Preţul lui este de 1.599 de lei.

Punct forte: foarte bun pentru gamerii înrăiţi

AOC_e1659Fwu_pivot5.Monitorul AOC myConnect (e1659Fwu) are o dimensiune redusă, ceea ce îi conferă ușurință în transportare și nevoia unui singur cablu USB pentru a funcționa. E perfect pentru cei care stau la cămin și au un laptop al cărui ecran poate fi mărit prin intermediul unui monitor. Preţul lui: 599 de lei.

Puncte forte: raport calitate preţ bun, tehnologie de calitate, ideal pentru studenţii cu buget limitat

6.Monitor AOC e2462Vwh, cu un design premium, perfect pentru cei care doresc un birou stylish. Are o calitate a imaginii foarte bună oferită de timpul de răspuns ultra-rapid. e2462Vwh-BW_side_to_left_liquid_design

Modelul poate lua inclusiv rolul unui televizor, pentru că include porturi D-SUB și HDMI, ceea ce permite conectarea sa atât la PC-uri și notebook-uri, cât și la dispozitive media precum Blu-Ray Playere. Monitorul este, de asemenea, compatibil HDCP, pentru a reda o gamă extinsă de conținut. Preţul device-ului este de 699 de lei.

Puncte forte: design premium, posibilitatea de a funcţiona chiar şi ca TV, preţ mai mult decât decent

Sharp-GX-M10 Boombox7. Boombox-ul Sharp GX-M10HOR, cu un design elegant, aspect distinctiv şi bass puternic, modelul aduce în actualitate atmosfera pozitivă a stilului de viaţă al anilor ’80. Cu un sunet necompromiţător, bazat pe bass, efecte de lumină asociate cu ritmul bass-ului şi opţiunile complexe de conectivitate, modelul GX-M10H este companionul muzical perfect, într-un design urban retro! Fie că sunteţi la grătar cu prietenii în parcare, vă relaxaţi acasă sau îl folosiţi ca sursă de muzică la o petrecere, Boombox-ul GX-M10H are o gamă largă de aplicaţii, pentru a întruni toate cerinţele. Pretul recomandat de vânzare este de 1.299 lei.

Punct forte: o orchestră întreagă într-un singur dispozitiv

8.Televizor Sharp LC-39LE650, aparținând seriei AQUOS LE650, care utilizează cea mai recentă tehnologie video de la Sharp, oferă cea mai bună experienţă de vizionare posibilă, datorită culorilor sale naturale, contrastului bogat, adâncimii de culoare şi imaginilor dinamice cursive, indiferent ce urmăriţi – 2D sau 3D. sharp-le657

Prin conexiunea Ethernet sau cu ajutorul cheii hardware opţionale Wi-Fi disponibile, accesul la Aquos Net+ vă permite să vă conectaţi la o multitudine de aplicaţii şi conţinuturi. Totul încorporat într-un design elegant, mobil, la un preț de 2.699 lei.

Puncte forte: tehnologie de ultimă generaţie, dimensiuni generoase

Citiţi şi:

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – ce tablete nu ar trebui să lipsească din geanta unui student 

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – student în ziua de azi fără un laptop? 

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – cum ţii legătura cu cei de acasă şi prietenii? 

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – un frigider bun păstrează mâncarea de acasă

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.