Utilizatorii de Windows nu mai sunt singurii vizati de infractorii cibernetici. Autorii de malware tintesc din ce in ce mai mult spre sistemele de...

G Data AntiVirus for MacUtilizatorii de Windows nu mai sunt singurii vizati de infractorii cibernetici. Autorii de malware tintesc din ce in ce mai mult spre sistemele de operare de genul Leopard si Mountain Lion. Prin G Data AntiVirus for Mac, specialistul german in securitate IT ofera o noua solutie de securitate dedicata computerelor Mac cu OS X, furnizand protectie eficienta impotriva virusilor si a atacurilor de phishing.

Programul ofera protectie proactiva impotriva virusilor de Mac si in acelasi timp furnizeaza protectie suplimentara pentru toate computerele cu sistem de operare Windows care sunt conectate la domiciliul clientului sau in reteaua companiei. G Data AntiVirus for Mac detecteaza programele malware de Windows si, astfel, opreste imprastierea acestora. G Data AntiVirus for Mac va fi lansat la targul Internet&Mobile World, unde va fi disponibil la un pret special de 110 RON.

Utilizand o solutie antivirus pentru Mac, nu protejam doar computerele Apple protejam si sistemele Windows din retea. Programele malware care nu sunt neaparat periculoase pentru Mountain Lion si compania, pot cauza pagube serioase daca sunt directionate catre sistemele Windows. Acesta este motivul pentru care G Data AntiVirus for Mac detecteaza malware-ul de Windows si, astfel, previne imprastierea prin intermediul email-urilor redirectionate.

Cerinte de sistem

Intel Mac cu Mac OS X Leopard (minim10.5)
Mac OS X Snow Leopard (minim 10.6)
Mac OS X Lion (minim 10.7)
Mac OS X Mountain Lion (minim 10.8)
1 GB RAM, 200 MB disponibil pe disc
Rezolutie minima a monitorului: 1024 x 64

Versiunea ESD (licenta electronica) a G Data AntiVirus for Mac este disponibila la un pret recomandat de vanzare, in luna octombrie, de 19,95 euro + TVA. Companiile care utilizeaza solutiile de business G Data pot schimba licentele de Windows cu licente de Mac, fara niciun cost.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.