Vintage patterns, urban-chic, oriental şi mosaic prints – cele mai în vogă stiluri în materie de accesorii din această toamnă. Accesoriile statement, imprimeurile colorate,...
melli melloVintage patterns, urban-chic, oriental şi mosaic prints – cele mai în vogă stiluri în materie de accesorii din această toamnă.

Accesoriile statement, imprimeurile colorate, suprapunerile, dar şi animal print-urile şi snakeskin-urile se regăsesc printre principalele tendinţe de sezon în materie de accesorii,  potrivit Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România.

 Toamna aceasta dăm frâu liber imaginaţiei şi facem combinaţii cât mai imprevizibile! Indiferent dacă vorbim despre bijuterii, genţi, curele, eşarfe sau de alte tipuri de accesorii, combinaţiile de culori vesele, păstrate din sezonul trecut, se îmbină perfect cu nuanţele de maro şi cu degradeurile specifice toamnei”

Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris

 În ceea ce priveşte materialele şi texturile care sunt în vogă în acest sezon, reprezentanta companiei ne-a dezvăluit că mătasea, texturile fine, dar şi pielea, blana colorată şi imitaţiile croco sau snakeskin nu pot fi ignorate în momentul achiziţionării unui accesoriu de sezon.

 „O mare parte a elementelor care dictează tendinţele acestui sezon în materie de accesorii sunt inspirate din cultura urban-orientală. Astfel, în noile colecţii, clientele vor putea regăsi atât accente specifice stilului vintage patterns, a celui urban-chic, cât şi a celui oriental sau mosaic prints”, a adăugat Oana Lazăr.

Inelele supradimensionale, eşarfele cu texturi de tip mosaic prints sau în degradeuri, cerceii coloraţi de tip candelabru şi genţile sau plicurile mari cu accente vintage şi animal print nu ar trebui să lipsească în acest sezon din garderoba niciunei împătimite de fashion.

De asemenea, mănuşile scurte din piele colorată, pălăriile cu boruri mari şi accesorii cu franjuri, curelele cu catarame supradimensionale sunt un must-have al acestui sezon.

Potrivit Oanei Lazăr, colecţiile de accesorii din acest sezon se potrivesc perfect oricărui tip de stil vestimentar, aducând o notă de extravaganţă, originalitate şi culoare oricărei ţinute.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.