De cateva saptamani bune, Cristina Cioran s-a mutat in bucatarie, unde roboteste de zor facand provizii pentru iarna. Prezentatoarea matinalului “Draga mea prietena”, difuzat...
Cristina Cioran_Kanal DDe cateva saptamani bune, Cristina Cioran s-a mutat in bucatarie, unde roboteste de zor facand provizii pentru iarna. Prezentatoarea matinalului “Draga mea prietena”, difuzat de Kanal D, nu isi blindeaza insa congelatorul sau camara cu legume si conserve, ci cu zeci de pungute pline cu fructe de padure.

“Anul trecut am descoperit o reteta pentru cresterea imunitatii si dupa ce am sesizat ca functioneaza m-am decis sa repet figura, dar sa-mi fac proviziile singura. Reteta mea e simpla. Consum zilnic fructe de padure, congelate si date prin blender, simple sau amestecate cu diverse alimente si raceala sta la distanta. E un amestec din coacaze, afine, coarne, catina, zmeura, mure si merisor. Iau cate 12-14 kg, le pun in pungute si le congelez. Deja sunt la tura a doua si pentru ca nu mai aveam unde sa le depozitez am cumparat un congelator mare, sa-mi ajunga”

Cristina Cioran, vedeta de la Kanal D

Pe Cristina Cioran o puteti vedea zilnic la KanalD, de la orele 10.00, moderand, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena!”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.