De peste 100 de ani pe piaţă, Sharp continuă să inoveze și să se adapteze, lansând noi produse, utilizând tehnologii de ultimă oră. Am...
Sharp_4De peste 100 de ani pe piaţă, Sharp continuă să inoveze și să se adapteze, lansând noi produse, utilizând tehnologii de ultimă oră. Am aflat recent de noul sistem audio Hi-Fi care va deveni, fără îndoială, un dispozitiv faimos. Acesta, nu numai că oferă un design deosebit și un sistem de sunet de înaltă calitate ce reproduce cu acurateţe sunetele reale, dar, mai presus de toate, este dotat cu o multitudine de funcții, inclusiv cu Bluetooth.

Acest sistem audio mic și ușor de la Sharp include toate funcţiile dorite de „admiratorii” sistemelor sonore de calitate. Veţi adora designul simplu și elegant, care face ca dispozitivul să se potrivească uimitor de bine în orice cameră a casei. Acesta este fabricat din plastic negru, cu elemente de metal argintiu şlefuit pe capacul unităţii pentru CD-uri. Sistemul este compatibil cu iPad 2, iPod și iPhone 5 și a fost echipat cu stații și prize adecvate.

KP85PH permite utilizatorilor nu numai redarea muzicii de pe dispozitivele mobile și de pe CD-urile convenționale: noul hi-fi de la Sharp are, de asemenea, un port USB încorporat prin care se pot reda fișiere MP3 și WMA de pe un stick de memorie. Setul conține şi un receptor radio încorporat cu o funcție specială ASPM care caută rapid și stochează posturile de radio disponibile.

Datorită funcţiei Bluetoothputeţi asculta muzică la o calitate înaltă a sunetului direct de pe smartphone sau tabletă. Acest lucru înseamnă că puteți controla aparatul nu numai din telecomandă, dar și prin intermediul altor dispozitive, obținându-se astfel aceeași fidelitate a sunetului, de la distanță (acestea trebuie, totuși, să fie în raza de acțiune Bluetooth).

În plus, noul sistem sonor Sharp are un amplificator digital cu o capacitate de 2 x 25 W RMS, care garantează un sunet dinamic, și opțiunea pentru sonoritate „ inteligentă” Hi-Fi cu funcţii pentru bas, pentru sunete înalte și XBASS, care vă oferă o muzică de calitate înaltă. Toate caracteristicile KP85PH, combinate, implică un consum de energie foarte mic (numai 0,4 wați). Preţul? 190 de euro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.