Băneasa Shopping City lansează noua etapă a campaniei Trăiește Frumos, campanie prin care își propune să aducă în prim plan frumusețea vieții și să...
campanie traieste frumosBăneasa Shopping City lansează noua etapă a campaniei Trăiește Frumos, campanie prin care își propune să aducă în prim plan frumusețea vieții și să dea oamenilor surse de inspirație și idei pentru o viață trăită frumos.

Campania este susținută de platforma online www.traieste-frumos.ro, care își dorește să creeze  cea mai mare colecție de „sfaturi” pentru o viață plină de optimism și bucurie.

Aici, vizitatorii sunt invitați să scrie despre ce înseamnă pentru ei trăitul frumos și despre ce fac zi de zi pentru a-și bucura viața.

A trăi frumos înseamnă ceva diferit pentru fiecare dintre noi; poate fi o terapie prin shopping sau o cină romantică împreună cu persoana iubită, o excursie într-o țară exotică.

Începând cu luna octombrie, Băneasa Shopping City te provoacă zilnic la răsfăț, fie că este vorba de delicii culinare, de branduri renumite sau de modalități unice prin care cei care vizitează mall-ul se pot exprima diferit, inedit și frumos.

Nu vor lipsi nici surprizele pregătite pentru vizitatorii platformei www.traieste-frumos.ro, care vor avea posibilitatea de a câștiga zile de răsfăț, happy hours în restaurantele din mall, tricouri personalizate cu mesajul lor și multe altele.

Pe lângă platforma www.traieste-frumos.ro, Băneasa Shopping City invită publicul să intre în dialog prin accesarea paginii de Facebook sau prin activitățile desfășurate în mall.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.