Flanco Retail, unul din cei mai dinamici retaileri de IT&C, electronice şi electrocasnice deschide astăzi un nou magazin – numărul 79 – în complexul...
flancoFlanco Retail, unul din cei mai dinamici retaileri de IT&C, electronice şi electrocasnice deschide astăzi un nou magazin – numărul 79 – în complexul AFI Palace Ploiești, urmărindu-și obiectivele de a încheia anul 2013 cu o rețea de 82 de magazine.

Noul complex comercial este situat în zona rezidențială a orașului Ploiești, și dispune de o parcare de 1.000 de locuri pentru clienți, fapt care va ajuta aproape un sfert de milion de clienți din ariile adiacente să aibă acces simplu și rapid la produsele, serviciile și ofertele Flanco.

Magazinul Flanco, aflat în apropierea hypermarketului Cora, ocupă o suprafață de aproape 1.000 de metri pătrati. 15 consilieri Flanco formează echipa de vânzări care va pune la dispoziția clienților o selecție extinsă și echilibrată de produse IT, electronice, electrocasnice și accesorii, reunind peste 3.000 de repere.

Flanco - Violeta Luca-8Suprafața generoasă și localizarea noului magazin Flanco din complexul AFI Palace Ploiești ne-au permis să organizăm spațiul de vânzare după un concept prietenos și modern, care să creeze clienților o experiență peste așteptări. Portofoliul pe care îl prezentăm în noul magazin include atât produse competitive ca preț, cât și vârfuri de gamă, care încorporează cele mai recente tehnologii. Selecția Flanco reflectă tendințele din ultimele luni ale pieței, care se orientează către produsele IT și către mobilitate, și include tablete, telefoane smart, căști audio și notebook-uri, alături de produsele electronice și electrocasnice, segmente pe care expertiza noastră era deja recunoscută în piața locală.

Violeta Luca, CEO Flanco

Flanco a investit aproximativ 600.000 EUR în deschiderea noului magazin din Ploiești, care, prin dotările și stocurile de care dispune, permite consilierilor de vânzări să ofere clienților soluțiile potrivite nevoilor lor.

Pentru weekend-ul de inaugurare, retailerul propune clienților din Ploiești și din vecinătate oferte speciale pe stocuri limitate de produse și condiții de finanțare avantajoase, prin intermediul partenerului său Cetelem. Soluțiile de finanţare se acordă direct în magazin și, pentru o perioadă limitată de timp, includ credite cu DAE 0% și rambursare în 15 rate lunare.

„Noul magazin ne permite să demonstrăm clienților din Ploiești că retailul modern poate însemna, pe lângă prețurile competitive la o gamă largă de produse, și o serie întreagă de servicii de asistență, garanție, finanțare și service, toate disponibile într-un singur loc,” adaugă Violeta Luca. „Prin modul în care ne raportăm la clienți și prin ofertele avantajoase pe care le vom propune, atât ca preț, cât și ca servicii, ne dorim să transformăm magazinul Flanco într-o escală obișnuită pentru toți cei care vizitează noul mall din Ploiești.”

Flanco are un număr de 900 de angajați și deține o rețea de 79 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 50 de orașeFlanco a înregistrat la sfârșitul anului 2012 o cifră de afaceri de 137 de milioane de euro și deține o cotă de piață de 13% din vânzările realizate în magazine, fiind al doilea mare jucător din piață.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.