Telefoanele mobile inteligente schimbă nu numai felul în care navigăm pe internet şi relaţionăm cu prietenii, ci şi modul în care facem cumpărăturile. Astfel,...
shop-onlineTelefoanele mobile inteligente schimbă nu numai felul în care navigăm pe internet şi relaţionăm cu prietenii, ci şi modul în care facem cumpărăturile. Astfel, posesia unui telefon inteligent înlesneşte accesul la magazinele online. Dovadă stau ultimele cifre care arată că numărul comenzilor făcute de pe telefoanele mobile către magazinele online a crescut semnificativ în ultimul an.

În prezent, potrivit informaţiilor colectate de retailerul online evoMAG.ro, unul dintre principalii jucători de pe piaţa loală de profil, 10% din traficul unui magazin online este generat de smartphone-uri, o creştere de aproape două ori comparativ cu procentul înregistrat în 2012.

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – cum ţii legătura cu cei de acasă şi prietenii?

„Doar 4% însă din posesorii de smartphone-uri ce vizitează lunar magazinele online comandă produsele direct de pe telefon. Deşi vorbim în acest moment de un procent relativ mic, interesul pentru această modalitate de a face cumpărături creşte pe zi ce trece”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Interesul se poate observa şi în numărul de descărcări ale aplicaţiei evoMAG pe terminalele iPhone. Astfel, după o lună de zile de la momentul lansării, aplicaţia a fost descărcată de peste 4.000 de ori şi este utilizată zilnic de peste 1.000 de oameni.

„Aceste cifre au depăşit aşteptările noastre şi ne-au captat şi mai mult atenţia. Aşa că, peste aproximativ 2 săptămâni vom da drumul la primul update al aplicaţiei care va include şi notificări referitoare la promoţiile evoMAG, dar va oferi reduceri importante celor care comandă produse direct din aplicaţie”, a mai spus Mihai Pătraşcu. Mihai Patrascu, CEO evoMAG

Platforma permite accesul imediat la peste 106.000 de produse disponibile pe site-ul evoMAG.ro, afişarea în timp real a stocului de produse active, vizualizarea stării oricărei comenzi în orice moment şi multe altele.

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online  are, în acest moment, disponibile la vânzare un număr de peste 106.000 de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală şi produse destinate nou născuţilor. evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 11 milioane de euro şi este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.