În luna octombrie, Fundaţia Româno-Americană va fi gazda unei noi ediţii Career Leader (cea de-a patra), un proiect Akcees care oferă tinerilor şansa de...
Afis Career LeaderÎn luna octombrie, Fundaţia Româno-Americană va fi gazda unei noi ediţii Career Leader (cea de-a patra), un proiect Akcees care oferă tinerilor şansa de a câștiga experienţă profesională de calitate lucrând alături de companii de top şi profesionişti din diferite industrii.

Tinerii pasionaţi de consultanţă, IT sau banking pot aplica gratuit la eveniment completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/career.

Desfăşurat între 28 şi 31 octombrie, programul Career Leader reprezintă primul pas către o carieră de succes, punând față în față angajatori importanți din diferite domenii și participanţi talentați care doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate. Evenimentul se adresează tinerilor pasionați, dornici să câștige experiență în consultanță, IT sau banking.

În fiecare din cele trei zile ale evenimentului, Career Leader va începe cu prezentarea oportunităților de carieră din industria respectivă, va continua cu un training susținut de specialiști în domeniu, iar punctul culminant al zilei îl va reprezenta studiul de caz care va fi rezolvat în echipă în cadrul unui workshop interactiv.  La final, concurenţii vor prezenta rezultatele studiului de caz în faţa juriului de specialitate, iar câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii atractive și stagii de practică oferite de companiile participante în program.

Consultanţă (luni, 28 octombrie). În prima zi a evenimentului, tinerii interesaţi de management şi consultanţă vor afla ce presupune o carieră în acest domeniu și vor participa la o simulare managerială alături de profesionişti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut și Colliers International.

IT (marți, 29 octombrie). Cea de a doua zi Career Leader este dedicată tinerilor pasionaţi de tehnologie. Aceştia vor afla ce presupune o carieră în domeniu şi vor rezolva un studiu de caz sub îndrumarea experților Microsoft România.

Banking (joi, 31 octombrie). Ultima zi a evenimentului vine în sprijinul tinerilor pasionați de finanţe. Aceștia vor învăța ce presupune o carieră în domeniul financiar-bancar şi vor rezolva un studiu de caz îndrumați de profesioniști din cadrul BRD Groupe Société Générale.

„Career Leader oferă tinerilor şansa de a depăşi impasul în care se regăsesc din cauza lipsei de experienţă. Mai mult, evenimentul îi ajută să înţeleagă dacă un anumit domeniu li se potriveşte sau nu şi le dă ocazia să interacţioneze în mod direct cu profesionişti şi angajatori importanţi din România. Ne bucurăm să vedem că evenimentul a ajuns deja la cea de-a patra ediţie şi le recomandăm tinerilor să profite de această oportunitate şi să aplice!”, a declarat Giorgiana Ene, Vice-Preşedinte Marketing Akcees şi coordonator proiect Career Leader.

Career Leader este dedicat studenţilor şi tinerilor absolvenţi cu rezultate deosebite, atât academice, cât şi extra-curriculare, care îşi doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.com/career. Aplicațiile sunt deschise până sâmbătă, 19 octombrie, iar selecţia este realizată de un juriu format din specialişti în resurse umane. Rezultatele finale ale procesului de selecție vor fi comunicate miercuri, 23 octombrie.

Akcees este o organizaţie non-profit ce îşi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial akcees la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Akcees contribuie la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.