Sanador, unul din cele mai mari spitale multidisciplinare private din România, a vândut 190 de pachete de naştere în numai patru zile de prezență...
Sanador nasteri-1Sanador, unul din cele mai mari spitale multidisciplinare private din România, a vândut 190 de pachete de naştere în numai patru zile de prezență în cadrul târgului BABY Expo. Din totalul de viitoare mămici care au semnat contractele pentru pachetele de naștere, 60% au ales nașterea asistată de medicii angajați în cadrul spitalului Sanador, iar restul de 40% au ales facilitatea prin care medicul lor ginecolog, chiar dacă nu este angajatul spitalului, poate realiza intervenția în spital, în calitate de colaborator.

Pachetele de naştere de la Sanador încep de la 2.700 lei și acoperă o gamă variată de servicii medicale pentru mamă şi copil: asistență medicală completă la naștere, servicii medicale curative pentru diferite afecțiuni, imunizări pentru mamă și copil, servicii hoteliere pentru în rezerve cu 1 și 2 paturi timp de 3 zile, facilități de rooming in, analize de laborator pentru mamă și copil.

doris andronescu spitalÎn cei doi ani de la deschiderea maternității Sanador, personalul nostru a asistat venirea pe lume a aproximativ 2.900 de bebeluși printre care 80 perechi de gemeni. Am rezolvat cu succes cazuri speciale precum nașterea unor copii prematuri de 1.000 g. Ne preocupă în egală măsură siguranța mamelor și a bebelușilor dar și experiența de naștere pe care o dorim cât mai plăcută. Le așteptăm pe cele 190 de viitoare mămici să se alăture experienței frumoase de a naște la spitalul Sanador”

Doris Andronescu, director general Sanador

În cadrul maternității, nou născuţii pot rămâne cu mamele în rezervă (sistem rooming-in cu mobilier cu masă de înfășat și cădiță de îmbăiat în fiecare rezervă) sau pot sta în sectia de nou născuţi sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie. Spitalul dispune de asemenea de una dintre cele mai performante secții de terapii intensivă neonatologie.

Spitalizarea mămicilor se face în rezerve de un pat sau două, cu dotare de 5 *. Fiecare rezervă are baie proprie. Fiecare pacientă are la dispoziţie: halat, prosoape, papuci, obiecte de toaletă de unică folosinţă, un telefon mobil  personal având buton de “call nurse” cu ajutorul căruia poate apela şi comunica direct cu asistentele de pe secţie şi cu alte persoane din afara spitalului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.