Retailerul de articole sportive INTERSPORT, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, inaugurează cea de-a 23-a locaţie în România,...
intersportRetailerul de articole sportive INTERSPORT, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, inaugurează cea de-a 23-a locaţie în România, în cadrul celui mai nou centru comercial din afara Capitalei, AFI Palace Ploieşti.

Magazinul Intersport va fi inaugurat odată cu deschiderea mall-ului, programată pentru data de 3 octombrie 2013.

Noul magazin vine să întregească prezenţa INTERSPORT în Ploieşti, alăturăndu-se locaţiei existente deja în CentrulComercialPloieştiShoppingCity deschisă în primăvara anului 2010.

Cel mai nou magazin INTERSPORT va fi poziţionat la parterul centrului comercial, în stânga intrarii principale şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 400 de metri pătraţi.

“Prin această nouă inaugurare, nu deschidem doar a doua locatie in Ploiesti, ci ne continuăm misiunea strategica de a aduce sportul mai aproape de oameni, oriunde s-ar afla şi de a le pune astfel la dispoziţie un mix optim de produse şi echipamente sportive, extrem de variate, atât la nivel de activităţi şi game de produse, cât şi din punct de vedere al preţurilor, ce trebuie să fie accesibile oricărei persoane pasionate de sport”, a declarat  domnul Antoniu Niţuleasa – Director operaţional Intersport România.

Cu peste 5.300 de magazine în 42 de ţări, INTERSPORT deţine poziţia de lider pe piaţa de retail de articole şi echipamente sportive. Cu un istoric de mai bine de 40 de ani, compania se mândreşte cu mărcile şi produsele pe care le comercializează, atent alese după standarde de calitate bine definite. Astfel, în magazinele Intersport se găsesc mereu articole din cele mai noi colecţii ale brandurilor consacrate, precum: Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebok, Asics, Wilson, Atomic, Rossignol, Columbia, Arena, etc., dar si branduri proprii care mizează pe acelaşi standard ridicat al calităţii: McKinley, Firefly, Etirel, Tecno Pro, Energetics, branduri comercializate exclusiv în reţeaua de magazine Intersport.

Magazinele INTERSPORT oferă o gamă diversă de produse, de la textile şi încălţăminte sportive până la aparate de fitness, mingi rachete de tenis/badminton sau ochelari de înot/soare. De asemenea, echipamentele retailerului acoperă aproape toată gama de activităţi sportive, individuale sau de echipă (fotbal, baschet, volei, tenis, nataţie).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.