ADATA Technology a lansat, recent, DashDrive Air AE800. Încorporând un HDD wireless ce poate lucra cu mai multe dispozitive mobile simultan, AE800 oferă și...
productAD75ADATA Technology a lansat, recent, DashDrive Air AE800. Încorporând un HDD wireless ce poate lucra cu mai multe dispozitive mobile simultan, AE800 oferă și funcții de power bank și hotspot wireless, îndeplinind astfel cele mai frecvente necesități ale utilizatorilor de smartphone-uri și tablete.

Popularitatea dispozitivelor mobile continuă să crească, aducând noi oportunități pentru stocarea și transmisia datelor. AE800 oferă spațiu de 500 GB și poate face streaming cu dispozitive mobile iOS si Android prin aplicația gratuită DashDrive Air Elite (Apple App Store and Google Play). Dispozitivele wireless pot să scrie și să citească date cu ușurință, rapid și sigur pe HDD, cu sau fără o conexiune prin cablu. În modul wireless, până la 3 utilizatori pot face streaming video 1080p și până la 5 utilizatori, 720p.

De asemenea, AE800 functionează și ca hotspot wireless, fiind ușor de folosit și beneficiind de suport pentru standardele 802.11 b/g/n. Prin bridge-ul de rețea creat, se pot conecta la internet maxim 8 dispozitive. Utilizatorii pot accesa datele de pe AE800 și pot naviga pe internet simultan.

Una dintre caracteristicile cele mai atractive este funcția power bank la 5200mAh, ce oferă posibilitatea de încărcare a telefoanelor mobile și a tabletelor direct din AE800. AE800 se încarcă ușor, folosind orice port alimentat USB 2.0 sau 3.0.

“Popularitatea în creștere a smartphone-urilor a dus la necesitatea unei soluții mobile de stocare, pentru că cele mai multe smartphone-uri au o capacitate insuficientă la stocarea volumelor mari de imagini și filme”, declară Douglas Tsai, Director de Marketing de Brand pentru ADATA. “DashDrive Air AE800 este o soluție de stocare rapidă și convenabilă.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.