Mio, liderul pieţei de sisteme de navigație auto din România, lansează pe piața locală MiVue 388, camera video echipată cu receptor GPS și o...
MiVue388_1Mio, liderul pieţei de sisteme de navigație auto din România, lansează pe piața locală MiVue 388, camera video echipată cu receptor GPS și o nouă caracteristică – alerte radar. Dispozitivul dispune și de un suport de montare rotativ, care permite îndreptarea aparatului în orice direcție.

Produsul are încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor – acesta înregistrează secvențe video, direcția, viteza, precum și coordonatele geografice, pe care le sincronizează cu Google Maps. Noul model din gama MiVue vine echipat cu o bază de alerte radar ce beneficiază de actualizare gratuită pe viață.

Suportul de montare rotativ al produsului ajută la reglarea camerei la unghiul dorit, precum și la colectarea dovezilor video într-un timp scurt astfel încât să înregistrați orice mișcare din jurul automobilului.

Full HD de 1080p

Camera cu unghi larg de 120 grade fără punct mort va înregistra clipurile video la rezoluţia Full HD de 1080p. Fişierele comprimate cu tehnologia H.264 oferă o calitate excelentă a imaginii şi o dimensiune redusă.

Optică avansată

Datorită sensibilităţii crescute, MiVue asigură clipuri video de o claritate superbă, chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Un obiectiv din sticlă cu 6 straturi garantează imagini clare şi pline de viaţă indiferent de momentul zilei.

Senzorul G-shock și senzorul de mișcare

Senzorul G-shock funcţionează atunci când este pornit modul de înregistrare. Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de conducere pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă al impactului şi modul în care acesta a avut loc. Datorită senzorului de mişcare, MiVue 388 va porni şi va înregistra automat în momentul detectării mişcării. Chiar şi atunci când nu sunteţi în maşină.

Interfaţa intuitivă, MiVue Manager permite parcurgerea clipurile video înregistrate dispunând de control asupra vitezei. Înregistrează direcţiile de conducere cu ajutorul senzorului G cu 3 axe pentru analiză post-accident. Îmbină clipurile video înregistrate şi distribuie-le pe site-urile de socializare, precum YouTube™ şi Facebook®.

Animația prinde viteza în trafic

Pentru a ilusta caracteristicile camerei video, Mio MiVue 388 dispune de o promovare inedită care apelează la animație și prezintă problemele des întâlnite în trafic într-un mod creativ. Seria de 5 clipuri video aduce în atenția șoferilor beneficiile utilizării camerei video.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.