Transportatorul aerian Wizz Air, unul dintre principalii jucători de pe segmentul low cost, anunţă o ofertă promoţională cu tarife pornind de la 30 de...
DUBAITransportatorul aerian Wizz Air, unul dintre principalii jucători de pe segmentul low cost, anunţă o ofertă promoţională cu tarife pornind de la 30 de euro pentru zborurile dinspre Emiratele Arabe Unite către Europa pentru a atrage clienţii din Dubai/Abu Dhabi spre Bucureşti.

Oferta este valabilă doar azi, pe 2 octombrie, până la miezul nopţii. Clienţii se pot bucura de tarife şi mai scăzute pentru rezervări făcute pentru zborurile din prima săptămână spre Emiratele Arate Unite. Pe 29 octombrie primele zboruri Wizz Air vor fi operate de la Bucureşti Otopeni spre Dubai/Abu Dhabi.

Preţul promoţional cuprinde un singur zbor, fără taxe suplimentare, cu bagaj de mână mic, excluzând taxa de rezervare.

“Tarife scăzute ca acestea ne bucură foarte mult, lucru care credem că se întâmplă şi cu pasagerii noştri care se vor grăbi să rezerve cât mai multe bilete pentru primele trei zboruri de la Bucureşti Otopeni spre Dubai/Abu Dhabi. Accesul spre Dubai/Abu Dhabi este cu adevărat foarte uşor de la cel mai nou aeroport al Emiratelor Arabe Unite, Dubai World Central”, a declarat Daniel de Carvalho Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 290 de rute facând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.