Omul de afaceri Florea Diaconu, proprietarul Delta ACM 93 (una dintre firmele implicate în realizarea magistralei 5 de metrou din Capitală) şi unul dintre...
vista 1Omul de afaceri Florea Diaconu, proprietarul Delta ACM 93 (una dintre firmele implicate în realizarea magistralei 5 de metrou din Capitală) şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România (potrivit clasamentului Forbes 500 Miliardari), va investi, alături de Alessio Karkhi, circa 40 de milioane de euro în ridicarea unui ansamblu rezidenţial în sudul Capitalei.

Complexul, susţinut şi promovat de SudRezidențial.ro, va conţine 24 de blocuri de locuinţe, 1.000 de apartamente şi 100 de spaţii comerciale.

Proiectul Vista Rezidențial Concept va dispune de o promenadă comercială ce va reuni brand-uri de renume și o serie de facilități: spații comerciale, săli de sport, saloane de înfrumusețare, unități medicale și de învățământ, grădiniță, after-school, cafenea, supermarket-uri și o serie de alte magazine sau showroom-uri.

„Vista Rezidențial Concept este cu siguranță, unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte din portofoliul nostru. Se deosebește atât prin rafinament și eleganță, cât și prin confortul interior. Elementul cheie prin care Vista Rezidențial Concept se distinge de proiectele imobiliare clasice este noutatea promenadei uimitoare, străjuită pe laterale de magazine și spații comerciale, toate reprezentând multiple facilități oferite rezidenților și asigurând o funcționalitate excelentă întregului ansamblu, astfel reușind să încânte deopotrivă locatarii și vizitatorii ansamblului”, a declarat Cătălin Grigore, General Manager SudRezidential.ro.

Proiectul Vista Rezidențial Concept este amplasat în Sectorul 4, cartierul Berceni, pe Strada Drumul Binelui, cu acces din Bulevardul Metalurgiei, în imediata apropiere a marilor centre și galerii comerciale, precum: Metro, Real, Lidl, Obi, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena Mall și la numai câteva minute de Sun Plaza Shopping Mall.

Lansarea oficială a proiectului va avea loc la Târgul Naţional Imobiliar, derulat în perioada 4-6 octombrie.

Potrivit informaţiilor vehiculate în presă, constructorul bucureştean Delta ACM 93 a realizat în 2012 o cifră de afaceri estimată la 110 milioane de euro.

  • Casa Nobel

    30/09/2013 #1 Author

    Merita sa construiesti P+4 intr-o zona buna din Bucuresti? Se mai incumeta cineva sa construiasca un cartier de 1000 de locuinte cand vanzarile scad si programul Prima Casa in lei se dovedeste a fi unul nedorit de cetatenii Romaniei ?

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.