Absolventii din acest an, 39 la numar, sunt directori din companii prestigioase romanesti si multinationale, cum ar fi: JTI Romania, Alpha Bank, Farmexim, RBS...
asebussAbsolventii din acest an, 39 la numar, sunt directori din companii prestigioase romanesti si multinationale, cum ar fi: JTI Romania, Alpha Bank, Farmexim, RBS Bank Romania, AstraZeneca, Philips Romania, Mazars Romania, Volksbank, etc. Ceremonia de absolvire a celei de a XIX-a promotii a programului romano-american Executive Master of Business Administration, din cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucuresti – ASEBUSS va avea loc, marti 1 octombrie, in sala “Constanta Ballroom” a Hotelului Marriott. 

Organizat din 1993, in colaborare cu prestigioase universitati americate programul Executive MBA aniverseaza douzeci ani de la infiintare, numarul absolventilor ridicandu-se in prezent la peste 1150. Prof. Dr. Marcel Duhaneanu Rectorul ASEBUSS , Prof. Dr. Ken Harmon – Provost Kennesaw State University-Atlanta, Georgia si Directorul American al programului din partea Universitatii Kennesaw State University, Atlanta- Prof. Dr. Mike Salvador vor inmana absolventilor diplomele Executive MBA din partea Ministerului Educatiei Nationale si a universitatii americane.

La Ceremonie vor mai lua parte: Directorul general Saatchi&Saatchi – Radu Florescu, Directorul General Farmexim – Ovidiu Buluc, Sucheta Sharma Economic Officer, US Embassy, distinsi oameni de afaceri romani si straini, profesori romani si americani din program, jurnalisti si familiile absolventilor.

Incepand din 2002, ASEBUSS a dezvoltat o noua componenta internationala a programului EMBA in colaborare cu Kennesaw State University- Atlanta, Georgia in concordanta cu misiunea scolii de a oferi un program postuniversitar la standarde internationale. Kennesaw State University ocupa un valoros loc 3 in lume in clasamentul programelor EMBA realizat de publicatia Business Week, din punct de vedere al planului de invatamant si al interactivitatii in cadrul grupelor de studiu. Acest program inovativ presupune o colaborare intensiva atat intre profesori, cat si intre oamenii de afaceri romani si americani si se concretizeaza in saptamanile rezidentiale din Romania si SUA si in elaborarea de proiecte de afaceri comune.

Atat vizita oamenilor de afaceri americani in Romania, cat si saptamana internationala din Atlanta din anul II al programului EMBA se inscriu in strategia ASEBUSS de a deveni o scoala de afaceri cu o prezenta internationala remarcabila. Parteneriatul cu Kennesaw State University ofera studentilor romani si americani oportunitatea de a lucra impreuna atat in intalniri directe cat si virtual, beneficiind de suportul tehnic adecvat, inclusiv sistemul de videoconferinte.

Institutul de Administrare a Afacerilor ASEBUSS este prima Scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale sa organizeze program de master n administrarea afacerilor tip executive, conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna. ASEBUSS ofera programul EMBA numarul 1 n aplicabilitate, dezvoltare manageriala, componenta internationala Si networking.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.