O coloană de 110 de motociclişti a traversat Bucureştiul pentru a anunţa lansarea trailerului oficial al filmului „Ultimul Zburător”, în regia lui Ovidiu Georgescu,...
Iulia Verdes - Gabriel DutuO coloană de 110 de motociclişti a traversat Bucureştiul pentru a anunţa lansarea trailerului oficial al filmului „Ultimul Zburător”, în regia lui Ovidiu Georgescu, partea I a primei trilogii Fantasy realizată în România. Cluburile Chopper Academy, Slow Riders şi Free Riders au fost cele care au răspuns afirmativ manifestului. La eveniment au participat peste 400 de persoane, dintre care reprezentanţi ai mass-media, bloggeri, colaboratorii şi echipa, dar şi pasionaţii de film românesc.

Petrecerea a început cu lansarea trailerului oficial în prezenţa echipei şi a actorilor din film: Gabriel Duţu, Iulia Verdeş, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi şi George Ivaşcu. Trailerul oficial poate fi urmărit aici:

A urmat apoi proiecţia celui mai recent videoclip al trupei Holograf, “Roua dimineţii”, care  conţine imagini din film. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Culturală Promissum şi a fost susţinut de Premier Palace Group, NEI Guard, Dacris, Visual Strong Impression, Forpeople, Nonsintetic şi InterComFilm, iar MC-ul Marius Bălăşoiu a fost cel care a întreţinut atmosfera pe tot parcursul serii.

Pe lângă anvergura manifestării, fiind prima oară când un trailer de film românesc se lansează cu o asemenea desfăşurare de forţe, evenimentul de lansare al trailerului “Ultimul Zburător” a mai înregistrat o premieră notabilă: primul streaming live din mişcare făcut vreodată în România (http://ultimulzburator.live2web.ro/). Acest lucru a fost făcut posibil datorită efortului depus de Rodax Management şi Stage Expert cu sprijinul Viva Telecom şi Vodafone, streamingul fix fiind realizat de Hostway.

“Ultimul Zburător” este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală “Promissum” şi distribuit în România de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marchează un moment important, fiind prima parte a trilogiei “Promissum“, prima trilogie Fantasy realizată vreodată în România.

Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce transcede timpul şi spaţiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa şi actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.