Plexus Corp., furnizor global de soluții optimizate pentru Realizarea Produselor în industria de electronice, își extinde serviciile oferite prin intermediul unui laborator de dezvoltare...
oradea plexusPlexus Corp., furnizor global de soluții optimizate pentru Realizarea Produselor în industria de electronice, își extinde serviciile oferite prin intermediul unui laborator de dezvoltare a soluțiilor de test în Oradea. Investiția de un milion de dolari constă într-un laborator de design și dezvoltare a soluțiilor de test aflat în cadrul facilității de producție deja existente în Oradea. Echipa nou formată va colabora îndeaproape cu centrele de design Plexus din Darmstadt, Germania și Livingston, UK.

Complet operaţional, este preconizat ca deocamdata laboratorul să ofere până la 25 de locuri de muncă pentru ingineri specializați în dezvoltarea soluțiilor de test. Serviciile oferite de echipa din Oradea vor include: dezvoltarea strategiilor de test, boundary scanning, teste de fiabiliate în condiții controlate de mediu și teste funcționale și în circuit (ICT).

Vezi si: Plexus deschide o fabrică la Oradea, investiție de 30 milioane de dolari

Cu această creștere, Plexus va putea oferi clienților săi servicii de înaltă calitate prin colaborarea echipelor de design, test și producție din regiunea EMEA. Echipa de dezvoltare a soluțiilor de test va raporta direct unui manager funcțional din Oradea și va fi parte integrantă a echipei de inginerie de test certificată ISO 9001 care este alcătuită din peste 300 de ingineri de design, dintre care 70 sunt specialiști de test.

Ronnie Darroch, Președinte Regional EMEA

După investițiile noastre în spațiile de producție din Scoția și România, extinderea ofertei de soluții de inginerie în Oradea demonstrează angajamentul companiei Plexus față de o strategie de dezvoltare pe termen lung în regiunea EMEA. Soluțiile noastre pentru „Realizarea Produselor” oferă avantaje competitive pentru baza noastră de clienți din regiunea EMEA, oferindu-le în același timp un excelent serviciu de relații cu clienții. Soluțiile noastre facilitează reducerea timpului de lansare pe piață a produselor și oferă strategii pentru obținerea celor mai scăzute costuri finale de producție pentru a crește cota de piață a clienților noștri”.

Plexus este lider în sectorul de piaţă axat pe volumul de producţie mic spre mediu, oferind programe de o complexitate vastă centrate pe client şi caracterizate prin flexibilitate, tehnologie, calitate şi reglementări unice. De serviciul său de relaţii cu clienţii, de calitate excepţională, beneficiază peste 140 de companii ce furnizează produse de marcă aparţinând următoarelor sectoare de piaţă: Networking/Comunicaţii, Medical, Industrial/Comercial şi Apărare/Securitate/Aeronautică.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.