Ira Winkler, unul dintre cei mai influenti specialisti mondiali in securitatea informatiei, va sustine o prezentare despre spionajul corporatist in cadrul Provision Day 2013....
Ira WinklerIra Winkler, unul dintre cei mai influenti specialisti mondiali in securitatea informatiei, va sustine o prezentare despre spionajul corporatist in cadrul Provision Day 2013.

Numit de presa internationala “Modern Day James Bond” Ira Winkler este cunoscut pentru simularile unor actiuni de spionaj prin care a reusit sa penetreze retelele unora dintre cele mai mari companii globale intr-un demers de constientizare a riscurilor si a masurilor necesare pentru protejarea informatiilor si a infrastructurii IT.

Ira este autorul unora dintre cele mai cunoscute carti din domeniul securitatii informatice: “Spies Among Us” “Corporate Espionage” si ” Zen and the Art of Information Security” precum si a numeroase articole de specialitate. De asemenea, Ira Winkler a castigat premiul “Hall of Fame” din partea Information Systems Security Association.

Ira Winkler, absolvent al Johns Hopkins University, si-a inceput cariera la US National Security Agency, unde a lucrat ca Intelligence and Computer Systems Analyst, ulterior a lucrat pentru mai multe agentii si institutii militare americane. Ira Winkler este prezent la Bucuresti in exclusivitate la invitatia Provision Enterprise Technology Solutions si va sustine o prezentare cu tema “Corporate Espionage”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.