În urmă cu două ore, Samsung Electronics România a lansat pe piața locală două dintre cele mai hot gadgeturi pe care producătorul sud-coreean le-a...
DSC01638 (Small)În urmă cu două ore, Samsung Electronics România a lansat pe piața locală două dintre cele mai hot gadgeturi pe care producătorul sud-coreean le-a prezentat la începutul lunii septembrie la târgul de electronice IFA de la Berlin. Prețul variază în funcție de retailer. Orientativ, Galaxy Note 3 costă aproximativ 3.200 lei, iar Galaxy Gear ajunge la 1.300 lei.

Astfel, începând cu această săptămână, GALAXY Note 3, cel mai nou dispozitiv din familia Note, și ceasul smart GALAXY Gear sunt disponibile din această săptămână în rețelele partenerilor Samsung.

“Aducem în România două produse care vor revoluţiona modul de comunicare”, au declarat în cadrul evenimentului de lansare oficialii Samsung. Potrivit acestora, în aproape o lună de la intrarea în magazinele de specialitate din întreaga lume, au fost vândute 38 de milioane de unităţi ale gadget-ului GALAXY Note 3.

Mai multe detalii tehnice despre GALAXY Gear găsiţi aici.

Repezentanţii producătorului de electronice au precizat faptul că odată cu lansarea celor mai recente device-uri Samsung la nivel local, fanii brandului vor avea parte de o ofertă specială. Astfel, sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 18:00, primii 100 de cumpărători care vor participa la evenimentul ce va avea loc la brand shop-ul Samsung din AFI Palace Cotroceni vor avea parte de surprize: primii 20 de cumpărători care vor achiziționa un Samsung GALAXY Note 3 vor primi gratuit un ceas Samsung GALAXY Gear, iar următorii 80 vor avea un discount de 50% pentru achiziționarea unui Samsung GEAR, în momentul lansării acestui produs în România.

„Cele două dispozitive Smart redesenează modalitatea în care interacționăm cu conținutul și le oferă utilizatorilor funcții performante când aceștia sunt în mișcare. GALAXY Note 3 aduce mai multă libertate de expresie în tot ceea înseamnă muncă și timp liber, iar GALAXY Gear completează experiența de utilizare oferind mai multă flexibilitate, stil și un design elegant,” a declarat Sorin Manea, șeful diviziei Mobile din cadrul Samsung Electronics România.

Potrivit reprezentanţilor Samsung, în următoarea perioadă, ceasul smart GALAXY Gear va putea fi utilizat cu orice smartphone creat de producător începând cu generaţia Galaxy S III. Aceştia nu a precizat preţul oficial la care se vor găsi pe piaţă cele două gadget-uri, însă ceasul inteligent ar putea fi achiziţionat începând cu 1.300 de lei.

Citiţi aici despre specificaţiile tehnice ale Note 3.

Noul Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, este subțire (8,3 mm), ușor (168g) și are o baterie ce oferă o durată de viață lungă (3.200 mAh). Echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart, un indice ridicat de redare a culorilor și cea mai mare memorie RAM din industrie, de 3GB, Samsung GALAXY Note 3 le permite utilizatorilor să surprindă fiecare moment important din viața lor.

Pe lângă caracteristile tehnice de top, Samsung GALAXY Note 3 este pus în valoare de un design premium. În plus, Samsung le oferă utilizatorilor oportunitatea de a-și personaliza dispozitivul prin intermediul carcaselor disponibile în zeci de culori.

Noul S Pen reinventează experiența clasică de luat notițe, iar aplicația Air Command aduce o multitudine de posibilități pentru a rezolva rapid și ușor activitățile zilnice.

Cu ajutorul funcției Action Memo, utilizatorii pot scrie de mână notițe, le pot converti automat într-un conținut formatat, pot iniția automat un apel, adăuga un contact, etc.

Scrapbook îi ajută pe utilizatori să își organizeze conținutul și să îl găsească din mai multe surse, inclusiv de pe internet, YouTube și din propria galerie.

Aplicația S Note permite organizarea și editarea notițelor rapid și ușor, datorită interfeței user-friendly și a funcției Easy Chart.

Samsung GALAXY Note 3 aduce o îmbunătățire și funcției Group Play: partajarea video. Acum, utilizatorii pot împărtăși fișiere video și conținut împreună cu prietenii lor și pot alătura până la cinci dispozitive pentru a oferi o imagine unitară de cinci ori mai mare.

Alături de Samsung GALAXY Note 3, revoluționarul Samsung GALAXY Gear le oferă utilizatorilor oportunitatea de a se bucura de prezent și de a fi permanent conectați cu device-urile GALAXY.

Având o serie de caracteristici și comenzi care extind experiența oferită de Samsung GALAXY Note 3, utilizatorii pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și mail-uri, alături de alerte. În plus, când un mesaj primit necesită mai mult decât o privire rapidă, utilizatorii își pot lua pur și simplu dispozitivele Samsung GALAXY, iar funcția Smart Relay va afișa imediat întregul conținut pe ecran.

Samsung GALAXY Gear introduce noi funcții surprinzătoare pentru utilizatorii aflați mereu în mișcare. De exemplu, prin intermediul funcției S Voice și a difuzorului încorporat se pot realiza apeluri hands-free păstrând în același timp device-ul conectat.

Funcția Memographer conectată cu camera de 1,9 megapixeli ajută la realizarea rapidă a fotografiilor și a clipurilor video. În plus, cu ajutorul Voice Memo se pot înregistra conversații sub formă de text, iar funcția Auto Lock securizează automat și smartphone-ul, în momentul în care este la o distanță mai mare de 1,5 metri de telefon. De asemenea, funcția Find My Device este utilă pentru aflarea locului în care se află telefonul sau alte dispozitive Smart în momentul activării funcției ce transmite semnale sonore și luminoase.

Samsung GALAXY Gear oferă 10 opțiuni de afișare a orei, iar pentru mai multe variante utilizatorii pot descărca interfețe adiționale prin intermediul Samsung Apps.No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.