The HUB București va găzdui miercuri, 2 octombrie, de la ora 19.00, o discuţie despre rolul leadershipului moral și impactul pe care acesta îl...
HUB-Talks-umanagerThe HUB București va găzdui miercuri, 2 octombrie, de la ora 19.00, o discuţie despre rolul leadershipului moral și impactul pe care acesta îl are în mediul de afaceri local alături de fondatorii umanager, Septimiu Postelnicu – Vicepreședinte Executiv al UniCredit Țiriac Bank, Wargha Enayati – Fondatorul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA, Steven van Groningen – Preşedinte Raiffeisen Bank România și Silviu Hotăran – antreprenor în educație.

“Punând cap la cap experiența invitaților noștri sunt zeci de ani de antreprenoriat și conducere a unor companii de top prezente pe piața românească și suntem încântați că vom alea alături de noi oameni care pun preț pe etică, pe sustenabilitate și care chestionează însuși definiția succesului în afaceri.  Am ales formatul HUB Talks pentru că este o discuție deschisă, un mod prin care orice participant se poate implica în dialog și poate contribui cu propria opinie” – Alexandra Pode – Co-Fondator The HUB București.

Inspirat din provocările și realitățile societății în care trăim și din dorința celor care trec pragul The HUB București de a pune umărul la găsirea unor soluții acestor provocări, HUB Talks face parte dintr-o serie de întâlniri lunare ce își propun să fie un spațiu de conversații și dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate.

Detalii suplimentare și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului http://bucharest.the-hub.net/event/hub-talks-moral-leadership.

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

umanager este un proiect de susținere a eticii în afaceri și de creștere a gradului de încredere a tinerilor întreprinzători în parteneri și în mediul de afaceri autohton. Inițiativa de a lansa acest proiect le aparține lui Steven van Groningen, Silviu Hotăran, Septimiu Postelnicu și Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai comunității de business din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.