După succesul celui mai bine vândut proiector home cinema, EH-TW480, Epson anunţă EH-TW490 – următoarea generaţie din gama de proiectoare HD-Ready. Pe lângă caracteristicile...
epsonDupă succesul celui mai bine vândut proiector home cinema, EH-TW480, Epson anunţă EH-TW490 – următoarea generaţie din gama de proiectoare HD-Ready. Pe lângă caracteristicile care au făcut modelul anterior atât de popular, acest proiector home cinema de 720p este singurul model din clasa sa cu corecţie trapez atât pe verticală, cât şi pe orizontală, de până la 30 de grade şi cu o garanţie a lămpii de trei ani sau 2.000 de ore.

Datorită corecţiei trapez, utilizatorii pot alinia cu uşurinţă o imagine dreaptă, indiferent de unghiul proiectorului. Acest lucru, combinat cu designul subţire şi uşor, permite proiectorului Epson EH-TW490 să fie montat aproape oriunde, fiind perfect pentru jocuri video, vizionare de filme şi evenimente sportive.

Datorită luminozităţii egale pe alb şi pe culoare, 3.000 lumeni, şi tehnologiei 3LCD de la Epson, utilizatorii pot viziona imagini în culori vii chiar şi în lumina diurnă. În plus, raportul de contrast de 12.000:1 permite scenelor de film foarte întunecate sau evenimentelor sportive transmise în direct să fie afişate mult mai clar, fără estomparea culorilor.

Madlyne Colson, product manager la Epson Europe

Acest proiector HD-Ready redă cu uşurinţă jocurile video, filmele şi evenimentele sportive la o calitate a imaginii similară cu cea din cinematografe. Montajul mai simplu şi garanţia extinsă a lămpii în comparaţie cu modelele concurente permit utilizatorilor să se relaxeze şi să se concentreze asupra imaginilor de pe ecran, nu asupra proiectorului.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.