Hai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” dă startul pentru Marea Curățenie pe 28 septembrie! Pentru...
curatenieHai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” dă startul pentru Marea Curățenie pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: curățarea României de deșeuri! Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare, poți și tu participa pe 28 septembrie să facem din România o țară mai curată!

Daca ai intrebari despre proiect, poți suna la call-center-ul “Let`s Do It, Romania!” disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 21-28 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, 2011 și 2012, în cele 3 ediţii organizate până în prezent, peste 650 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională, adunînd peste 1.6 milioane de saci de deșeuri.

“Let`s Do It, Romania!” face parte din iniţiativa globală Let`s Do It World!, alături de alte 96 de țări din întreaga lume, care vor organiza o zi de curățenie generală în 2013.

Mai multe detalii pe http://www.letsdoitromania.ro/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.