La o jumătate de an după ce a invitat un grup select de clienţi să testeze un nou serviciu de curierat rapid, gigantul american...
google_shopping_express-580x307La o jumătate de an după ce a invitat un grup select de clienţi să testeze un nou serviciu de curierat rapid, gigantul american din IT Google a lansat oficial Google Shopping Express pentru toţi fanii săi.

Astfel, începând cu data de 25 septembrie, serviciul de curierat care asigură livrarea în aceeaşi zi este disponibil tuturor clienţilor, cel puţin celor din Bay Area, adică San Francisco şi San Jose. Asta pentru început.

Prin intermerdiul site-ului special şi al aplicaţiilor mobile dedicate acestui serviciu, clienţii companiei vor putea achiziţiona produse aflate în portofoliul retailerilor locali, urmând să le primească în aceeaşi zi.

Printre lanţurile de retail care s-au înscris în cadrul serviciul de curierat oferit de Google se numără include Raley’s Nob Hill Foods, Staples, L’Occitane, Office Depot,Target, Toys“R”Us/Babies“R”Us şi Walgreens.

Preţurile pentru cumpărăturile online sunt aceeaşi ca la raft, oficialii companiei americane anunţând faptul că pentru următoarele şase luni serviciul de livrare va fi gratuit. Ulterior, tariful unui transport realizat de curierii Google se va ridica la 5 dolari.

Google nu este singurul gigant care a atacat acest segment. Printre competitori se numără Amazon şi eBay, companii cu state vechi în domeniu, însă cea mai recentă “invenţie” a celor de Google îi va ajuta să lupte pe segmentul de comerţ online cu Amazon, în prezent cel mai mare jucător din acest sector.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.