Absolvenții Executive MBA Bucharest, program oferit în România de WU Executive Academy – parte din cea mai mare universitate de business din Europa, își...
wu academyAbsolvenții Executive MBA Bucharest, program oferit în România de WU Executive Academy – parte din cea mai mare universitate de business din Europa, își dau întâlnire pe 1 octombrie cu cele mai importante agenții de head hunting pentru a discuta despre oportunitățile profesionale disponibile pe piața din România, dar și din străinătate. Agențiile participante sunt Kienbaum România, Pedersen & Partners, Stanton Chase România.

Experții firmelor de executive search participante vor analiza profilurile și experiența în business a alumnilor, oferind feedback la întrebările și problemele de carieră întâlnite în parcursul lor profesional, dar și recomandări cu privire la oportunitățile existente în acest moment pe piață. Evenimentul va avea loc la Secția Comercială a Ambasadei Austriei de la București și sunt așteptați în jur de 50 de alumni.

Intitulată Speed CV Check, întâlnirea este dedicată alumnilor WU Executive Academy și este un concept implementat anul trecut la Viena, pentru toți absolvenții academiei.

Acest eveniment este dovada clară că legăturile formate între alumniii EMBA pe durata cursurilor dar și interacțiunea pe care aceștia au avut-o cu mari companii din lume nu ia sfârșit odată cu obținerea diplomei. Ocazia prezentă este oferită de WU Executive Academy tuturor participanților la program prin rețeaua de studenți și absolvenți WU Executive Club, care cuprinde peste 2.000 de membri la nivel mondial și constituie un prilej unic de a interacționa cu cele mai importante agenții de executive search”

Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy

Absolvenții EMBA București s-au arătat încântați de inițiativa WU Executive Academy, rețeaua din România fiind foarte activă și interesată de evenimente de carieră și de networking. În urma primei ediții, desfășurate anul trecut în București, impresia generală comunicată atât de consultanții firmelor de head hunting, cât și de alumni, a fost una pozitivă, iar faptul că firme care au participat în 2012 au revenit în acest an, subliniază succesul acestui eveniment.

WU Executive Club oferă celor 139 de absolvenți de până în 2013 ai programului din București și managerilor și antreprenorilor din grupa care derulează cursuri în prezent ocazia de a lua parte la numeroase evenimente de carieră, de a întâlni oportunități profesionale de top sau de a construi relații de afaceri eco-culturale cu alți alumni WU EMBA din lume.

Cursurile de Executive MBA organizate de WU Academy în România încă din 2006 se adresează managerilor si antreprenorilor cu o experiență de minim 5 ani în domeniu, care au înregistrat un progres solid în carieră și care, ghidați de ambiție și motivație, au viziuni clare asupra carierei. Programul din acest an va începe pe 14 noiembrie 2013 și se va desfășura pe parcursul a 14 luni, cursurile având loc în București, în regim part-time.

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de către AMBA (Association of MBAs) și este prezent pe piața românească din 2006.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.