Producătorul de soluţii tehnologice inovatoare anunţă extinderea portofoliului de camere video cu modelul GOCLEVER DVR Full HD Pro. Datorită versatilităţii funcţiilor încorporate, noul dispozitiv...
DVR FULL HD PRO_02Producătorul de soluţii tehnologice inovatoare anunţă extinderea portofoliului de camere video cu modelul GOCLEVER DVR Full HD Pro. Datorită versatilităţii funcţiilor încorporate, noul dispozitiv poate fi folosit pe post de cameră de maşină, cameră video pentru excursii, dar şi pentru a poza cele mai importante evenimente ale vieţii de zi cu zi.  

DVR Full HD Pro oferă funcţii multiple, sub forma unui dispozitiv compact şi elegant, uşor de transportat. Pentru a uşura folosirea camerei, obiectivul poate fi rotit cu 180 de grade, iar ecranul LCD de 2,5 inch cu 270 de grade. Aceste funcţii devin deosebit de utile când camera este folosită în maşină, pentru a înregistra evenimentele rutiere. Suportul de maşină şi încărcătorul de maşină incluse în pachet, garantează fixarea uşoară şi funcţionarea de lungă durată a camerei. Bateria de tip Li-Ion inclusă în pachet permite folosirea camerei şi în timpul încărcării.

Când vine vorba de vacanţe, se dovedesc a fi foarte utile zoomul digital de 4x, unghiul de înregistrare de 130 de grade şi senzorul care permite să filmaţi şi să pozaţi imagini de calitate ridicată şi în condiţii de iluminare redusă. Camera DVR FULL HD PRO oferă o funcţie specială ce permite selectarea modului de înregistrare în funcţie de perioada zilei. Video-urile sunt înregistrate în format MPEG-4 la  rezoluţie Full HD, în timp ce imaginile pot fi captate în format jpeg cu o rezoluţie maximă de 4000×3000 de pixeli. Materialele înregistrate pot fi stocate pe carduri SD de maxim 32 de GB.

Vezi si:

GoClever Orion 70 – minimalistă, dar la un preț fără concurență

GOCLEVER lansează în România două noi tablete ORION

Printre funcţiile avansate ale camerei se numără: stabilizatorul de imagine, temporizatorul de declanşare şi funcţia de înregistrare declanşată de mişcare. Funcţia din urmă se poate dovedi foarte utilă pentru înregistrarea accidentelor survenite când maşina este parcată.

Camera poate fi conectată la televizor sau calculator prin intermediul ieşirilor USB 2.0, HDMI sau TV Out.  GOCLEVER DVR Full HD PRO este disponibil în oferta distribuitorilor autohtoni începând cu preţul de 229 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.