Vodafone Romania a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, dintre...
aplicatii-vodafone_640x454Vodafone Romania a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM din Romania, in zonele metropolitane.

Comparativ cu celelalte retele LTE/UMTS/GSM, masuratorile au aratat ca Vodafone Romania ofera: “cel mai bun serviciu de date pe smartphone” si “cel mai bun serviciu de date mobile broadband”.

Campania de masurare comparativa a performantei s-a desfasurat intre 5 si 31 august 2013, in 19 orase: Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara. Testele au fost realizate stationar si in mobilitate.

Serviciile care fac obiectul fiecareia dintre cele doua certificari sunt: navigarea pe Internet, download de date, upload de date si videostreaming youtube.

Zonele metropolitane ale oraselor includ o parte dintre localitatile invecinate(de ex: Bragadiru, Chiajna).

Aceasta este cea de-a patra certificare oferita Vodafone Romania de catre p3 communications pentru performantele retelei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.