Samsung a anunțat lansarea GALAXY Note 3, cel mai nou produs din familia Note, în cadrul târgului de electronice IFA de la Berlin. Acesta...
Samsung GALAXY Note 3+GearSamsung a anunțat lansarea GALAXY Note 3, cel mai nou produs din familia Note, în cadrul târgului de electronice IFA de la Berlin. Acesta oferă un ecran mai mare și optimizat pentru cea mai bună experiență de vizualizare și multitasking, iar în ceea ce privește S Pen introduce o serie de îmbunătățiri ce fac utilizarea zilnică mai ușoară și mai rapidă. Acesta urmeaza a fi prezentat, vineri, in cadrul unui eveniment de presa.

Anunțat concomitent cu GALAXY Note 3, GALAXY Gear este un nou concept de dispozitiv, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare clipă și să rămână permanent conectați. GALAXY Gear va notifica utilizatorii și le va oferi posibilitatea de a previzualiza mesajele și email-urile primite pe Note 3.

Acesta oferă o serie de caracteristici și comenzi care extind experiența GALAXY Note 3. Când un mesaj primit necesită mai mult decât o privire rapidă, utilizatorii își pot lua pur și simplu dispozitivele Samsung GALAXY și funcția Smart Relay va afișa imediat întregul conținut pe ecran.

Mai multe detalii… AICI:

– IFA Berlin: GALAXY Note 3, partenerul smart al lui GALAXY Gear

– IFA 2013: GALAXY Gear, revelaţia anului în tehnologie, prezentat oficial la Berlin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.