Pasiunea mea pentru tablete nu se rezumă doar la mărcile consacrate, iar curiozitatea nu are limite. Recent, am avut în teste această jucărie, iar...
GOCLEVER_ORION70_01Pasiunea mea pentru tablete nu se rezumă doar la mărcile consacrate, iar curiozitatea nu are limite. Recent, am avut în teste această jucărie, iar prima impresie a fost bună. Nu, nu este un iPad sau un Galaxy Tab, însă tableta ORION 70 este potrivită atât pentru navigarea pe Internet, cât şi pentru rularea de jocuri sau vizionarea de filme la rezoluţie Full HD. Eu unul o consider soluţia perfectă pentru cei care caută cel mai bun raport calitate-preţ.

Am încălizit-o cu mult trafic pe net și nu am obosit deloc procesorul cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi nici cei 1 GB de memorie DDR3. Trebuie știut că la Orion 70 conexiunea la reţea şi la Internet se face prin intermediul modului Wi-Fi b/g/n.

Am trecut la jocuri, chiar dacă aici nu este neapărat partea mea forte (poate doar Angry Birds – J), însă nici de această dată nu am fost dezamăgit. Producătorul mi-a spus din start că această configuraţie asigură rularea fără probleme şi a celor mai pretenţioase aplicaţii şi jocuri, respectiv vizonarea fluidă a conţintului video Full HD. În plus, ecranul de 7 inch cu o rezoluţie maximă de 1024×600 pixeli redă culori naturale şi transformă munca pe tabletă într-o adevărată plăcere. Și da, se pot vedea filme, atunci când ești plecat într-o călătorie chiar și pe ecranul de 7 inch.

GOCLEVER_ORION70_02Chiar dacă nu am avut husă la Orion 70, știu că aceasta este opţională și vine cu tastatură încorporată, care facilitează folosirea aplicaţiilor de tip Office sau scrierea de emailuri. Cu o camera frontală care permite desfăşurarea de videoconferinţe pe Skype şi de opţiuni avansate de conectare: microUSB OTG, miniHDMI şi ieşire audio de 3.5mm, Orion 70 este un ajutor perfect la unele evenimente, unde nu mai ai nevoie de o agenda separată.

ORION 70 dispune de cea mai nouă versiune de Android (4.2), update-urile viitoare ale sistemului de operare putând fi descărcate prin serviciul OTA oferit de GOCLEVER. Dispozitivul oferă 8 GB spaţiu de stocare sub formă de memorie flash încorporată, ce poate fi extinsă prin carduri microSD cu capacitate maximă de 32GB.

Noua tabletă GOCLEVER ORION 70 este disponibilă în oferta distribuitorilor autohtoni la preţul de 399 lei, iar Gadget & Trends Magazine o recomandă celor care nu sunt foarte pretențioși.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.