Gadget Trends: Logitech lansează trei noi sisteme audio multimedia Gadget Trends: Logitech lansează trei noi sisteme audio multimedia
Logitech lansează trei noi sisteme audio multimedia: Logitech z200 Multimedia Speakers, Logitech z150 Multimedia Speakers și Logitech z50 Multimedia Speakers. Fiecare dintre cele trei... Gadget Trends: Logitech lansează trei noi sisteme audio multimedia
Logitech_Z200_4 (2)Logitech lansează trei noi sisteme audio multimedia: Logitech z200 Multimedia Speakers, Logitech z150 Multimedia Speakers și Logitech z50 Multimedia Speakers. Fiecare dintre cele trei modele dispune de un design modern şi robust şi oferă un sunet stereo de calitate, cu un set de funcţii individuale. Logitech z200 Multimedia Speakers, Logitech z150 Multimedia Speakers si Logitech z50 Multimedia Speakers vor fi disponbile în Europa din luna octombrie 2013 la un preț recomandat de 29,99 Euro, 19,99 Euro și respectiv 19,99 Euro.

“Aceste noi sisteme audio sunt dispozitivele perfecte pentru cei ce doresc un sunet stereo în întreaga locuință,” a precizat Camelia Barbălată, product manager pentru România, Bulgaria şi Moldova în cadrul Logitech. “Boxele au un design şi culori moderne iar melodiile preferate dispun de o acustică deosebită.”

Disponibile în culorile alb şi negru, Logitech z200 Multimedia Speakers oferă o putere de 10 wați, sunet bogat cu bas adânc. Două drivere de 2.5 pentru fiecare satelit generează un sunet stereo balansat şi o acustică clară pentru ca sunetul să umple întreaga încăpere. Vei putea folosi jack-ul de 3.5 mm şi linia auxiliară pentru a reda conţinut audio de la mai multe dispozitive, precum o tabletă sau un smartphone, sau poţi folosi plug-in-ul dedicat pentru a conecta  o pereche de căşti. Controlul comenzilor audio este convenabil datorită integrării butoanelor de control pe partea frontală a boxelor, iar nivelul bass-ului poate fi reglat în funcţie de preferinţă, cu ajutorul rotiţei situate pe laterală.

Cu o putere de 6 wați, Logitech z150 Multimedia Speakers oferă un sunet stereo de calitate care este îndeajuns de puternic pentru ca audiția să fie bună în toată casa. Controlul sistemului este convenabil, butoane de control fiind situate pe corpul solid, compact al sistemului. Logitech z150 Multimedia Speakers sunt disponibile în culorile negru și alb.

Logitech z50 Multimedia Speakers este un dispozitiv audio mic, atrăgător, care oferă un sunet puternic. Cu ai săi 10 wați, z50 este extraordinar de forțos pentru mărimea sa. Dispune de un singur driver de 2,25 inch și un jack de 3,5 mm prin care se poate conecta la mai multe dispozitive. Logitech z50 Multimedia Speaker este disponibil în trei culori: portocaliu, gri și albastru.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.