23 Communication Ideas a dezvoltat campania de relansare a napolitanelor Alfers, în contextul introducerii pe piață a unui nou ambalaj și a patru noi...
alfers23 Communication Ideas a dezvoltat campania de relansare a napolitanelor Alfers, în contextul introducerii pe piață a unui nou ambalaj și a patru noi arome. Debutând luna aceasta, campania de comunicare introduce o serie de trei spoturi TV: „Pescuitul”, „Poker” și “Grătarul”.

Despre noile produse, Laurențiu Semeniuc declară că: “Alfers a devenit liderul pieței de napolitane neglazurate respectând o rețetă simplă a succesului: produs foarte bun și preț accesibil. Fără sofisticării irelevante, fără păcăleli cu gramaje sau pungi voluminoase în care plătești mai mult aerul dintr-însele, decât produsul. O altă realitate, a categoriei, de data aceasta, este că napolitanele reprezintă o plăcere simplă, un mic răsfăț, un dulce între mese, fără a fi consumate neapărat pentru a ține de foame, ci mai degrabă când simți nevoia de ceva dulce și bun.”

Anul acesta, aromelor consacrate Alfers: cacao, vanilie, lămâie și 2 Creme li se alătură combinații la fel de simple și delicioase: cafea cu frișcă, cacao cu lapte sau lămâie cu mentă. Noua gama Alfers este ocazia perfectă de comunicare și de reîmprospătare a imaginii întregului brand, rămânând consecvenți criteriilor care i-au consacrat pe piață: produs extraordinar, arome de bază care plac românilor și promisiunea că primești chiar mai mult decât plătești. Pentru că plăcerile simple ar trebui să rămână așa.

 „Campania dramatizează întocmai acest gând, exemple de plăceri simple care în mod surprinzător se complică, transformând ceea ce în mod normal ar fi trebuit să fie simplu și plăcut, în ceva cu consecințe nu tocmai îmbucurătoare. Este modul creativ de a transmite promisiunea mărcii Alfers, o plăcere simplă, fără surprize neplăcute pentru consumatorii săi.” a adăugat Laurențiu Semeniuc, Partener 23.

Campania de comunicare se va desfășura atât pe TV, cât și în mediul online și la punctul de vânzare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.